Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
S

Gde naci deo i koliko kosta

Započeo shone, 10.05.2008. - 12:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

dizelas

Pozdrav svima!

Popucali su mi plasticni nosaci zadnjeg spojlera(spojler u kojem je stop svjetlo).Pokusao sam sa varenjem ali su nakon par mjeseci ponovo poceli pucati.Da li je neko imao slican problem i kako ga je rijesio.Molio bi ako neka zna koliko kosta nov da mi da tu informaciju pa da vidim isplati li se kupovati nov ili da pretrazim otpade po BiH.

Unaprijed Hvala!

edit: spojene teme

Milan.S.90

gde mogu da nadjem ili kako da improvizujem one kukice na koje se kace ponopci od daske? fabricki su mi pukli od tezine elipsi :-/

SlObOdNi

cek, nisam ukapirao, treba ti gornji kraj ili donji konopcica?

Milan.S.90

konopac je citav...treba mi onaj pipak na koji se kaci konopac...ono sto stoji na gepeku

Byk

Citat: Milan.S.90 poslato 13.02.2011. - 00:02
gde mogu da nadjem ili kako da improvizujem one kukice na koje se kace ponopci od daske? fabricki su mi pukli od tezine elipsi :-/

mislim da to mozes da narucis i ne verujem da je skupje od desetak evra, samo potrazi broj u dialogys-u.
ili probaj da okrenes neki otpad, siguram sam da imaju i da ce ti poslati postom.

Milan.S.90

pre cu letvu u gepek da ubacim nego da im dam 10eur za to!

SlObOdNi

nisam ukapirao da ti treba deo koji je na vratima gepeka :ok: mislio sam ako je konopce, da bih mogao to da ti improvizujem (znam razne cvorove da vezujem :zubo: )

pa jedino da nadjes na nekom otpadu, mislim da to ne moze da bude skupo :nezna:

Milan.S.90

mislio sam mozda neki sraf sa vecom glavom

SlObOdNi

ne znam da li ces to moci da uglavis :nezna:

gale

Problem. interesuje me da li neko ima predstavu gde bih mogao naci polovan senzor za nivelaciju ksenon svetla za reno lagunu 2, ph 2, 2005. godiste.
kataloski broj ovog proizvoda je 8200265363 i nalazi se iza zadnjeg levog tocka.
naime, kada se ukljuce oborena svetla auto sam izvrsi nivelaciju i podesi farove, ali se nakon 2 sekunde duzina snopa oba fara istovremeno spusta do minimuma, koji u uslovima nocne voznje pravi prilicne probleme (kratka duzina snopa vidljivosti puta).
sam snop, dok je sve funkcionisalo kako treba, je bio prilicno jak i uopste nije bilo potrebe paliti duga svetla.
Pozdrav

bojanlinger

Polovan ces mozda naci samo na nekom otpadu, ali to je pitanje, postoji i prednji senzor, a nalazi se na prednjem levom tocku, vidi se kad se okrene pun levi.
proveri mozda bude i on u pitanju. Zovi ovlasceni i pitaj za nove, ali mislim da je cena paprena!

gale

bio sam na dijagnostici i prijavljuje zadnji, znam da postoji i prednji, vidim da je tesko doci do polovnog dela a cena novog je negde oko 120e bez pdv-a!!! papreno jeste ali je prilicno nepregledno nocu voziti

Gija

ajde i ja da pokusam:

Gde naci ovo:

Desno krilo, branik prednji i masku za R5 GTT ili GTE....

bingo

Citat: Milan.S.90 poslato 13.02.2011. - 00:09
mislio sam mozda neki sraf sa vecom glavom

ma fiksiraj to i ne mora da se skida ko ga je*e

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

Milan.S.90

Citat: bingo poslato 07.06.2011. - 19:23
ma fiksiraj to i ne mora da se skida ko ga je*e

pa ovu temu trazim ko marica.... a nikako da nadjem...resio sam problem odavno i hteo da napisem kako al pretraga ne valja za po k....