Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
S

Gde naci deo i koliko kosta

Započeo shone, 10.05.2008. - 12:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sslave

Pozdrav,koje lezajeve zadnjeg tocka za megane 2  1,5dci bi mi preporucili,i ako neko zna kako se krecu cene?

bingo

samo to naravno za model koji imas

ima razlike da li ABS meri na kinetickom ili na lezaju

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

Goran

Mom drugaru je pukla torzija na Renault-u 4 GTLna zadnjoj levoj strani. Ima li negde u Nišu i okolini da se nadje polovna?

ChaD

Puklo mi je crijevo koje dovodi vazduh od interkulera na usisnu granu. Gdje da pogledam cijene i koliko se krece ako znate?

m.boki

Pozdrav svima. Valjda sam potrefio sekciju za moje pitanje, ako nisam, izvinjavam se. Perem ja danas mog Twinga, podignem zadnji brisač da mogu da operem staklo, i kad sam hteo da ga vratim, on mi ostade u ruci  :banghead: Polomilo se plastični prten koji ga je držao. Je li može neko da mi kaže gde mogu da nabavim/kupim novi sad, i koliko otprilike košta?
Hvala.

makarije

Citat: m.boki poslato 13.07.2011. - 20:16
Pozdrav svima. Valjda sam potrefio sekciju za moje pitanje, ako nisam, izvinjavam se. Perem ja danas mog Twinga, podignem zadnji brisač da mogu da operem staklo, i kad sam hteo da ga vratim, on mi ostade u ruci  :banghead: Polomilo se plastični prten koji ga je držao. Je li može neko da mi kaže gde mogu da nabavim/kupim novi sad, i koliko otprilike košta?
Hvala.

Ili otpad ili Malcom u N.Sadu ( ako nemaju na stanju naruce)

Ukoliko je "udaranje po usima" probaj sa nekog drugog modela - verovatno odgovara
zenu dupe krasi a tortu orasi

moler

prvo se izvinjavam ako nije temi mjesto ovde,ali mi je hitno potrebno ovo
8 200 069 904 A,ako neko zna gdje mogu da kupim(servo kočnica za megana 2002 god. 1.6 16v)
Hvala! :help:

cezar

Cao ljudi! Imam SCENIC 1.6, 16V, 2002", i prilikom zadneg sipanja goriva radnik na pumpi je malo jace potegao poklopac rezervoara i polomio ga! Interesuje me kako se krecu cene novog (ili polovnog), i gde moze da se nabavi? Znaci samo plasticni poklopac, (mehanizam za daljinsko upravljanje je OK)! Unapred hvala!

stanci

Zna li neko koliko kosta gornji desni nosac motora, onaj kod klime? HVALA
i takoo...

IsNoGood

Gde naci ATE diskove i plocice? Moze i Brembo max i Ferodo ds2500 ali to cu da nadjem kod nas - nikad :(
Pretpostavka je majka svih zajeba!

SlObOdNi

ja uzeo ATE plocice u kit komercu, 2300...

grozdan

gde mogu da nadjem ventilator za mog twinga i koliko kosta ako neko zna,ovaj moj ima luft baca,i pravi mnogo buke.

nuk

Citat: SlObOdNi poslato 25.07.2011. - 14:27
ja uzeo ATE plocice u kit komercu, 2300...

samo treba uzeti u obzir da svaka njihova radnja ima drugaciji lager

chaslav

Pozdrav drustvo...
Da li ovaj deo mogu naci samo na otpadima ili neko ima ideju neku  :hail:
kada sam menjao sijalice slomio sam jednu zabicu i sada to ne stoji kako treba

igne

Sednem ja malopre lepo u auto i kad ono, imam sta da vidim, napukla soferka iz cista mira...  :blink: Prosle godine ja nisam imao vremena da odem da registrujem auto jer sam bio na putu pa je to uradila moja supruga a nije osigurala soferku i bas sad 16-og avgusta sam trebao da registrujem auto kad ono eto malera  :mad:

E sad, nazovem coveka koji donosi delove i kaze mi nova sa senzorom, neka korejska 85€... Prva stvar koju ne volim da radim je da kupujem ono sto nije orginalan deo... Posto je vec kasno da zovem sada servis, pitam ja njega koja bi bila cena za polovnu ali orginalnu ili cak novu, kada sam mu rekao da je sa onim prelivajucim ljubicastim slojem, ( :vidiga: ne znam kako se to racno zove) samo mi je kao iz topa rekao da polovnu je gotovo nemoguce naci a da je nova 300€ ili vise  :oo:

Sad sam se bas ubedario jer ne znam sta da radim..  :spit: Da kupujem tu korejsku nemam pojma da li je ok, da uzimam ovu kakvu sada ima je bas mnogo...  :lopta: