Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
S

Gde naci deo i koliko kosta

Započeo shone, 10.05.2008. - 12:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Milan.S.90

Citat: igne poslato 27.07.2011. - 18:23
Sednem ja malopre lepo u auto i kad ono, imam sta da vidim, napukla soferka iz cista mira...  :blink: Prosle godine ja nisam imao vremena da odem da registrujem auto jer sam bio na putu pa je to uradila moja supruga a nije osigurala soferku i bas sad 16-og avgusta sam trebao da registrujem auto kad ono eto malera  :mad:

E sad, nazovem coveka koji donosi delove i kaze mi nova sa senzorom, neka korejska 85€... Prva stvar koju ne volim da radim je da kupujem ono sto nije orginalan deo... Posto je vec kasno da zovem sada servis, pitam ja njega koja bi bila cena za polovnu ali orginalnu ili cak novu, kada sam mu rekao da je sa onim prelivajucim ljubicastim slojem, ( :vidiga: ne znam kako se to racno zove) samo mi je kao iz topa rekao da polovnu je gotovo nemoguce naci a da je nova 300€ ili vise  :oo:

Sad sam se bas ubedario jer ne znam sta da radim..  :spit: Da kupujem tu korejsku nemam pojma da li je ok, da uzimam ovu kakvu sada ima je bas mnogo...  :lopta:

pozovi neki drugi servis, cene soferke znaju da variraju i do 100eur...ili, sto bi bilo najbolje resenje, nadji vezu za osiguranje soferke, registruj normalno i sacekaj mesec dana pa zameni o trosku osiguranja

dark

pozdrav svima interesuje me jel neko zna gde ima i koliko kosta hladnjak klime za lagunu II 1,9 dci 2002 godiste ako neko zna cenu polovne neka napise i ona dolazi u obzir   :too:

stanko.i

Moj problem je sledeci. Kupio sam Lagunu II 1.9 DCI primetio sam da ima malu rupicu na krovu ali lik me je ubedio da je tu bila antena od radija i da nije nikakvi problem. Pre neki dan sam se zagledao i video da tu ustvari stoji prskalica za zadnje staklo koje nema. Moje pitanje je gde to moze da se nabavi?

Renault Cll

nikolanixy

stanko.i

nikolanixy

ok pošalji mi na pp podatke i broj

fLiP

nikolanixy

javi mi se na 0638650527 da ti pošaljem sutra

stanko.i

Hvala puno. Stigla prskalica  :respect:

nikolanixy

kizzo

Zdravo svima,

Hteo bih forumase da pitam pre nego sto krenem da zovem po oglasima. Model je Megane II 2007, dci 1.5 s troje vrata. Da li neko ima sledece delove: prednji plasticni blatobrani sa vozaceve i suvozaceve strane posto su mi oba napukla i srafcici su se izgubili. Posto se blatobrani sastoje iz dva dela, meni su potrebni samo oni koji su blize vozacu odnosno suvozacu. verujem da su u pitanju sledeci kataloski brojevi: 82 00 073 429 i 82 00 073 429. Naravno, potrebni su i sravcici 77 03 072 361, a mozda jos poneki.

Hvala

SlObOdNi

to bolje potrazi po otpadima... :nezna: mislim da ces proci puno jeftinije

vsvv

Citat: stanci poslato 25.07.2011. - 09:00
Zna li neko koliko kosta gornji desni nosac motora, onaj kod klime? HVALA
Ako je u pitanju "uljni nosac" ja sam za 1.5 motor platio 6300rsd a ima i neka jeftinija varijanta,negde oko 2500 ali mi je majstor predlozio da nju zaobidjem...

Laguna2002

Otkinuo sam bravicu na kaseti ispred suvozaca. Kupio bih cela vratanca, dosta lako se skidaju, da li je neko vidjao po otpadima i gde ?
Hvala.