Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
S

Gde naci deo i koliko kosta

Započeo shone, 10.05.2008. - 12:07

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

Citat: nuk poslato 21.07.2010. - 20:15

NEMA GA CAK NI U KINI

A U CENTRALNOM SKLADIŠTU U PARIZU?

Pogledaću sutra po kat. broju :yeah: Možda ga nađem u Trinidadu i Tobagu :celb1:

ΕΛΛΑΣ

rotkod

Ima kod žeksa i kineza, blok 70!   ;)

sagittarius82

ja sam cuo da imaju ta creva u gvatemali koriste ih za wuwuzele :D :D  :))  jbg jedino na nekom otpadu baciti okce :)) ili tesko havarisana vozila

Exception®

ΕΛΛΑΣ

rotkod

nuk

Citat: rotkod poslato 21.07.2010. - 22:07
Ima kod žeksa i kineza, blok 70!   ;)

hvala na informaciji, steta sto meni ne treba

rotkod

Exception®

Citat: rotkod poslato 21.07.2010. - 22:21
Ipak si pročitao...  :zubo:  :ok:

Svako može da pročita, samo treba da ide na "quote" :celb1:

ΕΛΛΑΣ

nenadstoj

Drugari vidim da ste sjajno raspoloženi,  a  ja posle okrenuto ko zna koliko telefona ........
                    (servisi,prodavnice,otpadi,prijatelji i neprilatelja)          - NAĐE -                                   
                 Da ne bi više "lupali  :tup: " dragi  forumaši samo da  vas obavestim da je
                 potraga uspešno završena crevo kupljeno kod   Reno servisa NESA u Zemunu.

POZRAV !!!

acakololec

Neradi mi ablender kratko/dugo svetlo pa me interesuje od kog renoa jos pase da potrazim po otpadima i koliko para kosta polovan.
Hvala svima na pomoci

tasicss

Ljudi, obisao sam sve auto otpade i nigde nisam uspeo da pronadjem onu krivu cev sto se srafi za izduvnu granu a dole na srednji lonac i onaj dihrung konusni sto dolazi izmedju izduvne grane i cevi, brezone sam uradio na strugu jer su stari bili propali, jedva sam ih odvio.
U prodaju sam nasao novu cev od 1500din i dihtung 1200din. Proizvodjac je Killer pa me zanima kvalitet delova tog proizvodjaca, uvek maksimalno izbegavam kupovinu delova koji nisu orginal Renoovi jer uglavnom sve skidam sa otpada i nemam problema nikada ali sada sam izgleda prinudjen da kupim to jer nisam uspeo da nadjem na otpadima, sada bih me najvise obradovalo to da neko kaze e ja to imam da prodam   :kez: Pomagajte!

Evo saljem slike moje stare cevi i ditunga:

"Never drive faster than your guardian angel can fly"

Malivuk612

pitaj cika Ryan-a, bolji je od Killera...

tasicss

:blink: Mislim da te nisam bas najbolje razumeo.

Cherokee

Mislio je da odes na ovu temu: http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=3143.0

Clan sa nickom Ryan, predstavlja Auspuh servis "Ljuba" ovde na forumu, i rade sa Imasaaf izduvima itd.
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

tasicss

:ok: sada je vec lakse razumeti tako je to kada si nov na forumu ;), no salu na stranu, copy-paste na temu servisa Ljuba pa cemo videti sta ce on da mi predlozi kao resenje, mada ipak ova tema nek sedi otvorena, mozda neko ima povise iskustva sa time ili pak rezervni deo! Hvala!