Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Sijalice za kratka i duga svetla i ostale sijalice- Problemi i Saveti

Započeo filo, 11.05.2008. - 23:08

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

^^
Shvatili prodavci gde je lova :bigl:. Moraš ih često menjati i eto šuške :yeah: :laugh: :laugh: :laugh:
ΕΛΛΑΣ

sasha

Citat: sasha poslato 31.05.2009. - 22:50
Sada sam stavio i za duga i kratka Philips Premium. :zubo: Posto vozim po gradu nema puno smisla da kazem kakve su ali posle prve nocne voznje ovde cu objaviti utiske. Za sada deluju sasvim ok.

Posto sam isprobao sijalicke mogu da prenesem utiske. Veoma sam zaodovoljan kako svetle, bolje mi ne treba, samo neka se pokaze i da im je dobar radni vek, mislim da sam obavio dobru kupovinu. Jedino sam primetio da mi izgleda farovi biju visoko i moracu da odem da mi to podese. Evo filmica gde se vidi kako svetle:
http://www.youtube.com/v/M7M_RjRRRj8&hl=en&fs=1&
http://www.youtube.com/v/c7msqgefEeQ&hl=en&fs=1&

Miloš

Meni je pre par dana crkla leva fabrička (oboreno) posle 11000km.. Uzeo sam Silverstar, javljam kakve su večeras.

Inače, zamena sijalica 10min.

Miloš

Oduševljen sam Osramovim Silverstar sijalicama, vrede svaki dinar.  Bacaju dalje nego standardne i svetle tačno oko 50% jače. Primer put za Jajince, ranije mi je trebalo dugo svetlo a sada mi ne treba. Boja je isto lepa, kristalno bela.
Cena oko 900din komad u AP sportu u Žičkoj.

Preporuka

Exception®

Ajd fotkaj noću da vidim da li bi mi odgovarale za dugačka pošto imam xenone a sadašnja dugačka mi svetle žuto u odnosu na njih :doh: :help:
ΕΛΛΑΣ

IsNoGood

Normalno da ti svetle zuto, kad imas plave xenone  :celb1: 

Exception®

Mene s' naš'o :evil:... Čuo sam za Dogčev i tvoj podli plan da me malo :ovce: :bigl:

ΕΛΛΑΣ

Miloš

sasha

Citat: sasha poslato 31.05.2009. - 22:50
Sada sam stavio i za duga i kratka Philips Premium. :zubo: Posto vozim po gradu nema puno smisla da kazem kakve su ali posle prve nocne voznje ovde cu objaviti utiske. Za sada deluju sasvim ok.

Nedavno samo vozio i nocu po kisi i mogu reci da se sa philips premium bolje vidi nego sa osramom.

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Click

Miloš

Ex, nisam još slikao svetiljke, u nedelju popodne kačim 101%  :)
Sorry  :)

IsNoGood

Mali OT:
Malko da se pohvalim svojom dokonoscu: danas sam napokon ugradjivao (original) maglenke a kako je branik vec bio skinut odlucim da uradim nesto jedinstveno na svom autu.
Posto imam far sa socivim na kom se nalaze i sijalice koje treba da sluze da prate krivinu (pale se dodatne sijalice sa leve ili desne strane u zavisnosti na koju stranu okrenes volan) ali zbog nedostajuce instalacije nisu imale funkciju, danas sam ih povezao sa dugim svetlom - dakle, kada upalim dugo svetlo upale se dve sijalice (koje se nalaze sa unutrasnje strane u odnosu na oborena svetla) koje su standardno dugo svetlo i upale se jos dve sa  spoljasnje strane strane koje osvetljavaju bocno od auta levo i desno. U garazi izgleda bolesno dobro i jedva cekam mrak da vidim kako nocu osvetljava kada upalim ta duga  :hura:

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Malivuk612

Citat: IsNoGood poslato 19.09.2009. - 17:10
Mali OT:
Malko da se pohvalim svojom dokonoscu: danas sam napokon ugradjivao (original) maglenke a kako je branik vec bio skinut odlucim da uradim nesto jedinstveno na svom autu.
Posto imam far sa socivim na kom se nalaze i sijalice koje treba da sluze da prate krivinu (pale se dodatne sijalice sa leve ili desne strane u zavisnosti na koju stranu okrenes volan) ali zbog nedostajuce instalacije nisu imale funkciju, danas sam ih povezao sa dugim svetlom - dakle, kada upalim dugo svetlo upale se dve sijalice (koje se nalaze sa unutrasnje strane u odnosu na oborena svetla) koje su standardno dugo svetlo i upale se jos dve sa  spoljasnje strane strane koje osvetljavaju bocno od auta levo i desno. U garazi izgleda bolesno dobro i jedva cekam mrak da vidim kako nocu osvetljava kada upalim ta duga  :hura:

cekaj, kolko ti to sijalica imas u faru? :D  :rotfl: mogao si taman i da povezes maglenke pa kad skreces da se pale, ko na mercedesima  :hura: