Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Sijalice za kratka i duga svetla i ostale sijalice- Problemi i Saveti

Započeo filo, 11.05.2008. - 23:08

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Miloš

Evo fotkica, loš je kvalitet jer je slikano telefonom al' se ipak vidi koliko ''bacaju''.. Ja sam super zadovoljan  :)

Nisam mogao da uploadujem na forum..

Click

hehe, vozio sam Clia sa tim farovima za krivine.. isto resenje ima i Modus..
@IsNoGood
Druze, ima da sijas kao Houston...

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

IsNoGood

Vozio se malo sinoc po raznim predelima bez ulicnog osvetljenja. Uglavnom, ova bocna svetla bacaju i malo prema zadnjem kraju auta pa sada sa dugim svetlima imam osvetljen ugao od nekih 240 stepeni. Nije lose, mogu na semaforu da vidim lice devojke u autu pored mene, samo upalim duga  :bigl:
Inace, Stragi21 mi je rekao da mu ljudi ponekad blicaju zbog tih svetala koje prate krivinu i sada razumem zasto - bacaju mnogo visoko, jer kada stojim metar ipo sa strane auta far mi sija u oci...

Miloš

Bela..  Kamerica 3.2 mega pixela ali po mraku nije ni za q..  Uglavnom vidiš da baca fino..  :fucka:

Exception®

Citat: IsNoGood poslato 20.09.2009. - 14:06
Nije lose, mogu na semaforu da vidim lice devojke u autu pored mene, samo upalim duga  :bigl:

:celb1: :celb1: :celb1:

TNX Miloše, mada je mene prvenstveno interesovala boja :shit:
ΕΛΛΑΣ

Dogac

Citat: Miloš poslato 20.09.2009. - 20:44
Bela..  Kamerica 3.2 mega pixela ali po mraku nije ni za q..  Uglavnom vidiš da baca fino..  :fucka:

baca fino,nego se ja istripovah za boju.  :too:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

fLiP

Miloš

Belje od ovoga nema Ex, nećeš se zeznuti. Upoređivao sam obično svetlo na motoru sa Silverstarom na autu, kao nebo i zemlja su. Na motoru je žuto, slabo svetlo a na autu baš belo, jako..

Exception®

Još mi reci koja je cena i gde si našao Philips? Gde god sam gledao, imaju samo Osram :nezna:
ΕΛΛΑΣ

Cherokee

Pa covek rece da je kupio Osram Silverstar  :fucka:

Crkla sijalica na poziciji, odem kupim u Gumatiku poziciju, navodno Osram, 45 dinara kosta....
edit: greska u koracima...

Montiran Osram Silverstar H7, kostale 1390 dinara.... Cekam mrak pa da vidim kako deluje....  :nezna:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Exception®

Citat: Cherokee poslato 21.09.2009. - 15:50
Pa covek rece da je kupio Osram Silverstar  :fucka:

Ne znam više gde udaram :doh: Sve vreme mislim na Philips Nightvision :tup: :tup: :tup:
ΕΛΛΑΣ

Miloš

Silverstar sam uzeo u AP Sportu u Žičkoj na CK, 900 kinti jedna..  Phillips ima na MOL pumpama ali koliko sam video samo Premium..

Na proleće stavljam Silverstar i na motor..

dukisa

Po mogucstvu sto brzi odgovor, zanjima me za Clio II 1.5 dci koje halogene sijalice koristi za farove h3 h4 h5 h11.... koje za duga koje za oborena inace clio je 2005 godiste.
Hvala  :too:

Click