Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Škripanje kedera vrata

Započeo acimzeka, 09.08.2017. - 15:16

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

acimzeka

Citat: Grle poslato 17.08.2017. - 20:54
:rotfl: :rotfl:
Lep je taj polet prvih mesec dva dok opet ne počne nešto da krcka.. Kupi ti jedno 10 sprejeva za tvoj studio, neće da se baci  :wink:
Uzeću i tebi 2 komada, daje čovek popust na količinu...  :D  :D  :D

Sent from my MX5 using Tapatalk

wcyber

Meni su se tesko otvarala zadnja leva vrata i naspricam svuda fest tog silikonskog spreja, ima tome vec dosta i sad se otvaraju sasvim normalno .. nije to bas da ce brzo da nestane efekta

mire

Ali za pucketanje i škripanje plastike nije toliko delotvoran. Zaista brzo nestane efekat. :)

Grle

Citat: acimzeka poslato 18.08.2017. - 09:19
Uzeću i tebi 2 komada, daje čovek popust na količinu...  :D  :D  :D
:ziveli:
...da postanemo mi zvanični distrubuteri silikon spreja pa Bog da nas vidi ...   :write: RENSIL sprej... Sprej uz koji se Vaš renault stišava   :celb2:

Glede dugotrajnosti intervencije... Ja sam u onu famoznu lajsnu (na ph2) na armaturi utuko spreja da mi je auto zanosio na desno... mesec-dva i opet cvrči..
Tek kada sam odmah pored žabica stavio parčiće kedera za vrata, dobio sam malo duže mira... do kada će, ne znam

acimzeka

Citat: Grle poslato 18.08.2017. - 10:59
:ziveli:
...da postanemo mi zvanični distrubuteri silikon spreja pa Bog da nas vidi ...   :write: RENSIL sprej... Sprej uz koji se Vaš renault stišava   :celb2:

Glede dugotrajnosti intervencije... Ja sam u onu famoznu lajsnu (na ph2) na armaturi utuko spreja da mi je auto zanosio na desno... mesec-dva i opet cvrči..
Tek kada sam odmah pored žabica stavio parčiće kedera za vrata, dobio sam malo duže mira... do kada će, ne znam