Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
I

Hladjenje pregrade za rukavice - kasete

Započeo IsNoGood, 14.05.2008. - 18:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

IsNoGood

Posto nas ima ovde nekoliko da vam postavim pitanje: U uputstvu pise da se ova pregrada hladi (i ono sto je u njoj) kada se u autu koristi klima uredjaj, kod mene to nije slucaj. Da li je neko isprobao ovo? Ovo su mi spomenuli i kada sam gledao auto kao deo opreme. Da li kod mene nesto ne radi, da li ja negde gresim ili je nesto trece u pitanju?
Danas sam bio do Sapca i napolju je bila temperatura oko 30C kao i u doticnoj navodno hladjenoj pregradi gde sam temperaturu merio satom koji jako precizno meri. Nisam gasio klimu ceo put... :(

Cici

Duboko u levom ćošku te fioke ima otvor, koji može da se zatvori ili drži otvoren i tuda protiče vazduh. Proveri to, verovatno ti je zatvoren.
.

Exception®

Nije u tebi greška, i kaseti u dubini se leve strane imaš jedan "čep" koji treba da otvoriš da bi ti klima i nju hladila. ;)

Eto, Cici je bila brža :laugh:
ΕΛΛΑΣ

IsNoGood

danijelzg

Moram ja to sebi provjerit. Da nije i meni tako zacepljeno.

Exception®

Hladio sam ja tako "Fantu" kada sam bio u Osijeku. I tamo i nazad sve vreme uključena klima a dok sam bio u OS auto je bio parkiran u podzemnoj garaži. Znači sve super, "Fanta" hladna... Na povratku za NS, kod Odžaka ja ožednim i lepo uzmem flašu. Ona fino hladna, ja za čep a ono na sve strane "fsssssssss". Sreća pa nije po plafonu auta. Ispolivao sam sve živo i sebe :celb1: :celb1: :celb1:. Sa ins. table sam obrisao vlažnim maramicama a na vozačevom sedištu još imam belu fleku od šećera (nije se odmah videla dok se skroz nije osušilo). Čekam toplije vreme da ga odnesem na dubinsko pranje. Ovako izgleda kao izd*k*tina :lool: :lool: :lool:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Jeste,ako nije dirano,100% je zatvoreno jer sam ja proveravao kod mene.
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Dogac

Pretpostavljam da to nema na mom kliju?
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Alhemičar

Ja mislim da ne..ali to ce ti Nikola najbolje reci jer je imao iskustva sa Cliom 2.

U Cliu 4 ce sigurno biti hladjen gepek!  :laugh:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Dogac, ako imaš klimu, imaš i to ;). Mislim da to nema veze sa paketom opreme. Ja na Cliu II Community imam ;)
ΕΛΛΑΣ

nuk

ima na dvojci, ja sam prosle godine reklamirao bateriju na navigaciji dva puta zbog toga, ljudi iz servisa su dobijali ospice od mene dok nisam provalio u cemu je fora

Dogac

U bre...moram to proveriti...nije valjda da sam ga 3 godine vozio a koka kola mi se grejala...ccc  :celb1:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Nenad

dajte vi to malo slikajte koji je to čep  :zubo:

Dogac

To si dobro rekao.
Mene mrzi sad da izlazim da pogledam,ali cu ujutro odmah proveriti i slikati ako sta nadjem!  ;)

Exception®

Citat: Nenad poslato 14.05.2008. - 23:52
dajte vi to malo slikajte koji je to čep  :zubo:

A ti kao ne znaš? Daj molim te... :laugh:

Dogac, probaj ti da nađeš taj poklopčić a pokažem ti i ja kako to kod mene izgleda :ok:
ΕΛΛΑΣ