Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
L

Odrzavanje klime (filter klime, kabine, gas, podmazivanje...)

Započeo Lela5, 02.06.2008. - 09:00

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

fLiP

wcyber

na scenicu 2 je resilo smradove na duge staze.. 

na scenicu 3 mi je klima toliko smrdela na konjsku stalu, da sam za god i po dana ispucao jedno 5 tih motip pena i jednu wurth, al vise nemaju ozbiljnu wurth penu...  sad sam scenic 3 doveo na stanje da se nekad jedva nesto oseti.. i to zasmrdi samo ako auto duze stoji u garazi ... ako ga vozim svaki dan, ondak nista

Ap0calypto

Ja sam imao problema na Scenic 1, na C4P mi nikad nije smrdela, koristim obicne filtere kabine.

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Ivan037

Ja imam problem sa smradom iz klime samo ako mi radi recirkulacija.
Ukljucim klimu i recirkulaciju da bi sto pre ohladio kabinu. Ako tako radi 15-20 minuta i duze pa ugasim recirkulaciju i klimu i pustim da spoljni vazduh osusi isparivac posle  2 minuta pocinje da se oseca takav smrad da je to neverovatno.
Ako ukljucim klimu bez recirkulacije  onda nema nikakvog smrada nakon gasenja klime.
Probao sam sa par pena i sprejeva i ucinak je kratkotrajan. Par dana je kako treba i posle opet pocne da se oseca.

Odvodi otpuseni, filter se menja redovno, isparivac cist (proverio endoskopskom kamerom). Cak sam i par razlicitih proizvodjaca promenio misleci da je do papira.

Kad radi grejanje tog smrada nema.

Ap0calypto

Ja bih kao sto sam napisao vec, asepsol u spreju našpricao u otvore ventilacije.

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

MK3

Samo nemojte posle te hemije da sjjedite u auto i udisete, pogotovo nemojte da vozite djecu. Ostavite da se dobro izventilira!

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk