Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
I

Hladjenje pregrade za rukavice - kasete

Započeo IsNoGood, 14.05.2008. - 18:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

danijelzg

Citat: Clioman poslato 14.05.2008. - 22:13
Jeste,ako nije dirano,100% je zatvoreno jer sam ja proveravao kod mene.

Sinoc ja pipao po tom pretincu,i nisam nista napipao po mraku osim neceg sto mi se cini da je izliveno iz jednog komada odnosno sastavni dio tog pretinca da nije cep...  morat cu pogledati opet. Cudi me kako nisam napipao nista.

Dogac

Evo jutros sam proverio i stvarno ima!!!

Evo ga u donjem levom uglu...

Skinuo sam onu plavu kapicu i na sredini ima otvor povezan sa ventilacijom.Najjače duva kad je vazduh usmeren u vetrobransko staklo.

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

rajan

Najzad neštko korisno! Sad mi se sav onaj krš u pregradi (čak i rukavice) hladi ZA SVE PARE! :too:
Spačekista medju sve samim rendžerima

Nenad

danijelzg

Ja nisam imao nikakav cepic,meni to ocito hladi po defaultu :) Nisam ni znao da hladi,pa sam danas sok drzao tamo i bio je kolko tolko hladan kad sam ga pio  :bigl:

Dogac

Citat: Nenad poslato 15.05.2008. - 19:00
ja nemam to  :??:

Ne mogu da verujem...

Citat: danijelzg poslato 15.05.2008. - 21:14
Ja nisam imao nikakav cepic,meni to ocito hladi po defaultu :) Nisam ni znao da hladi,pa sam danas sok drzao tamo i bio je kolko tolko hladan kad sam ga pio  :bigl:

Jbt,ni ja nisam znao pune 3 godine da to imam!
Jedino sto mi je drug Ex rekao da nisam trebao da skroz skidam taj plavi cep,vec da ga samo malo zakrenem...
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Cici

Citat: dogac poslato 16.05.2008. - 00:09
vec da ga samo malo zakrenem...

Pa da... :)

To all: Nekad treba i pročitati tu knjižicu koju dobijemo sa autom. :vidiga1:
.

Dogac

Citat: Cici poslato 16.05.2008. - 01:19
To all: Nekad treba i pročitati tu knjižicu koju dobijemo sa autom. :vidiga1:

Ma čitao sam ja to,nego kad tamo piše da nešto ima samo na nekim modelima ja odmah kontam da na mom nema jer nije nešto bogat opremom...  :bigl:

Evo vratio sam plavi čep i sad ću samo da ga zakrenem po potrebi...

Mr.Black

Citat: dogac poslato 16.05.2008. - 09:07
Ma čitao sam ja to,nego kad tamo piše da nešto ima samo na nekim modelima ja odmah kontam da na mom nema jer nije nešto bogat opremom...  :bigl:

Evo vratio sam plavi čep i sad ću samo da ga zakrenem po potrebi...

@dogac - sreca pa nisi polomio, ti kontas da sa renaultom traba ko sa zenom sve grubo, ma joook bre to treba fino i pazljivo  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

@Cici - eee pa kad bi svi sve procitali iz tih nasih knjizica ne bi imali o cemu ovde da diskutujemo i da se cudimo i divimo "bogatoj" :lool: opremi nasih ljubimaca :yes: .... a kad smo vec kod toga da nismo citali uputstvo :doh: ni ja ne znam
jel imam to :wtf:

Click

IsNoGood

Bio danas na servisu, otvorili i kazu da nemam instalaciju za hladjenje kasete?! :??:  Cak kazu da su pregledali novi
twingo i jos jedan Clio na parkingu i da ni oni nemaju tu instalaciju. Ja ih pitam sta da radim sada a oni mi kazu da odem kod nekoga ko ugradjuje klime da se raspitam da li mogu oni da mi ugrade :??:

Click

Kupi frizider na struju za auto, to ti je oko 60, 70 ojra i faca si  :yes:.. Ko jos ima friz u kolima (ima jedan moj drugar u Twiletu)  :yes:

Click

Rek'o ti ja juce da nema u svim paketima opreme  :nezna:

IsNoGood

Oni kazu da treba da ima kod mene ali da im nije jasno zato nema :celb1:  Maaaaaaaaaaaaaaa...opusteno, kada bi se nervirao oko ovakvih stvari...

Click