0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
meni zimske conti winter ts840 nikad nisu zacvilele ni kad je bilo najvrelije napolju kleber su cvilele i klizale ko besne
Znao sam čoveka, koji je, pored sve 4 različite gume (i to ćelestonke), imao i različite tablice (jedna BG, druga RU).
koje Kleber, model/dimenzija?
hoće i one da cvile po onim ofarbanim betonskim podovima garaža po TC-ovima, ali to bude tako i leti i zimi
ah, pa dobro, zimske..AS/AW su drugačija smesa, pogotovo ove nove generacijehoće i one da cvile po onim ofarbanim betonskim podovima garaža po TC-ovima, ali to bude tako i leti i zimiinače, još jedna opservacija sa onog "testiranja" što sam pomenuo u prošlom post-u:pri naglom kočenju na zaleđenom putu sa malo snega preko, imao sam osećaj da se ABS uključio zbog proklizavanja ovih napred Kleber a da su onda GY V4S od pozadi "uhvatile"opet, tokom kišnih perioda u toku ove dve i po godine sam vozio po autoputu sa ovom konfiguracijom i osećao sam se "vrlo oslobođeno" , odn. upravljanje i stabilnost kroz dosta vode na podlozi nije dolazila u pitanje, što mi je i logično kad pogledam šaru na jednoj i drugoj i raspored lamela i blokova - Kleber su više namenjene za toplije i vlažnije delove godine a GY za hladnije sa snegom ili suve putevei dodatno, GY je premijum brand a Kleber je ipak (samo) u srednjoj klasi
Sta bi bilo da je obrnut raspored guma, Kleber pozadi a GY napred? Mislim na sneg i poledicu.Sent from my iPhone using Tapatalk