0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pogledao sam test i pročitao tekst. Test je bez veze, porede se babe i žabe. Koliko godina i pod kojim uslovima treba da se vozi AS pneumatik do "američanski" preporučene minimalne dubine od 2.2mm i da se sa takvim pneumatikom izađe na sneg? Zaključak teksta: "Ipak, pohvala ide gotovo istrošenom kompletu guma CrossClimate 2 u odnosu na novi set cjelogodišnjih guma Tomket Allyear. Iznenađeni?" To da će bilo koji premium pneumatik sa 2,2mm dubine šare biti bolji na snegu nego nov budget pneumatik sa >8mm šare - ne verujem.
Review plaćen od strane Michelin . Sent from my Poco using Tapatalk
moje conti winter gume ni posle vise od 5 god starosti i 4 godine vozenja svako leto nisu postale plasticne ..ali nisu stajale svaki dan ceo dan na 40C svako leto, nego je auto bio u podzemnoj garazi na finih max 25C - ovo znaci za svaku gumu mnogo vise nego uslovi u kojima se vozi auto tu i tamo par sati ... osim ako niste profi taxi sluzba koja pravi 100-200k km godisnje
Nas nekoliko je ovde pisalo da smo od skoro na Conti AllSeasonContact 2, tako da neću ići dalje od te preporuke Koje god da odlučiš, imaš mogućnost preko "internet prodaja guma" sajta da nađeš tu gumu (ono što sam imao prilike da vidim je da im je često bolja cena nego na drugim mestima), da poručiš da ti stigne kod vulkanizera koji tebi odgovara pa pravo tamo odeš da kupiš i da ti montiraju. Zgodna solucija da sve završiš na jednom mestu