0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
A nisi razmišljao da kupiš set dobrih zimskih guma za te novce pa da sa 2 seta guma pređeš minimum duplo više i duplo sigurnije nego sa tim AllSeason gumama???
Ne zelim da ubedjujem nekoga da treba radi sto i ja. Ne, ali, na ulici je sve više automobila sto voze na zimskim gumama. Sta je sad bolje, voziti cele godine zimske ili univerzalne? Ja sam izabrao univerzalne. Nikad nikog nisam ugrozio zbog toga.
Ok, vidim da sam bio u zabludi, ima lepih iskustava sa AllSeason gumama.Ja (u mom slučaju) i dalje ne vidim računicu u tome, mislim da će 2 seta guma (letnje+zimske) koštati isto ili manje od 2 seta boljih AllSeason guma, a trajaće verovatno duže i što je najbitnije - sigurnija vožnja.Ali opet, ako ne zadržavamo vozilo dugo kod sebe, ima smisla uzeti jedan set guma...
Mislim da sam i ovde svojevremeno opisivao u nekj od tema, a na Citroen Forumu Srbije detaljno.Dakle mom autu, koji vozi žena, C3 2006. je nakon što je nabavljen polovan 2011. - stavljene su GoodYear Vector 4 Season 175/65/R14, sve četiri nove, koje su u to vreme i nekoliko godina kasnije praktično bile referenca među All Season gumama, jer su u nekoliko testova (ADAC) bile predstavljene kao odlične. Pandan tim gumama je donekle Sava Adapto sa kojima su oni koje znam vrlo zadovoljni.Elem, gume koje sam nabavio su bile Made in France, i po preporuci GY-a premeštane su napred nazad na svakih oko10,000 km. Jedan par je zamenjen kada mu je šara bila oko 2.5 mm na 46000 km, drugi par je zamenjen na 55000 km.Auto se stalno voza po Beogradu, i tokom leta do Grčke i/ili Crne Gore, uz par izleta po Srbiji izvan zimskih uslova.Kako se i može zaključiti na osnovu testova, tako su se te gume odlično pokazale kada je kiša tj. vlažan kolovoz i one su za tako nešto idealne. Ekstremne letnje temperature će ih brže ostariti, ali ne tako kao namenske zimske gume.Na prednjoj osovini se habaju oko 1,5 mm na svakih 10,000 km. Ukoliko se pomeraju napred nazad, svakih 10,000 km - nakon 30000 će sve četori imati 4-5 mm.Nakon dobrog iskustva sa tim gumama, odlučili smo da ih zamenimo sa gumama koje je GoodYear načinio kao odgovor na Michelin-ove Cross Climate za koje se navodi da tokom leta imaju bolje performanse od ostalih AS, a da su tokom zime slično zadovoljavajuće.Dakle nabavili smo novih četiri GY Vector 4 Season Generation II, koje za su razliku od prve generacije proizvedene u Poljskoj. Takođe, postoje i još neki detalji koji npr. razlikuju prvu i drugu generaciju tih guma. Šara je nešto drugačija, a recimo treadwear koji pokazuje mogučnost habanja tokom eksploatacije je kod prve verzije 300 dok je kod druge verzije 280 (dakle druga verzija se nešto više haba pod istim uslovima). Elem, desio nam se peh posle par stotina km pa je zbog upada u rupu i kasnije vožnje od par stotina metara sa izduvanom gumom desna prednja uništena. Pošto je bilo snega a nijedan dobavljač nije imao jednu ovu gumu na stanju morali smo brzo da se snalazimo pa smo odmah otišli do kitkomerca i tamo uzeli i montirali dve prednje pirotske wintere, a u međuvremenu naručili jednu GY koja nam je posle 10ak dana stigla.Nakon montiranja dve wintere - žena mi reče da joj je žao što nema sve četiri wintere jer joj je auto bitno stabilniji u ulicama koje nisu bile očišćene ili su pod ledom. Nakon zime su skinute dve prednje wintere pa se vozi sa četiri gy gume na koje nema promedbe izvan zimskih uslova.Verovatno bi neko imao primedbe na nekakav zvuk/buku u odnosu na letnje gume, ali tako nešto sasvim izostaje kada se sluša muzika u autu.***Btw, poslušao sam savet iskusnog vulkanizera koji mi reče "Nemoj da ih štediš sa pritiskom" - pa se gume duvaju 0.1 - 0.2 Bar više od preporučenog na stubu vrata, a pritisci se proveravaju svakih mesec, najduže dva meseca, posebno kada dođe do većih temperaturnih razlika.