Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlačenje volana

Započeo cika mili, 08.01.2018. - 13:17

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

cika mili

P.S.Steva

Ako imas fejsbuk ukucaj autotapetarija komanda,javi se i bice ti kao fabricki kozni volan...

cika mili

Danas odrađeno. Evo jedne loše noćne fotke. Sutra u temi o mom Generationu.

djiuliju

Deluje vise nego dobro

jajajaja

Bas je lepo. Mnogo bolje nego ona slika sto si stavljao, ono mi delovalo uzas. Kakav je utisak o kvalitetu koze? Znas li mozda cenu za menjac, posto to treba da radim.

cika mili

Ostavio auto jutros, preuzeo ga u 19.30. Djeluje fino. Nisam se nadao da će ovako ispasti. Majstor je stariji čovjek. Radi temeljno. NIsam pitao za kožu mjenjača, a imao sam na umu. Što se tiče cjena, evo njegovog broja 0641722353. Zove se Petar.

Sad sam u dilemi jesam li trebao i ručicu mjenjača? Da se uklopi s volanom.

trile93

Izgleda odlicno ! ;)
Koja je cena ako nije tajna ?
I kod koga si radio ?

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

aboki85

Citat: cika mili poslato 12.01.2018. - 20:54
Sad sam u dilemi jesam li trebao i ručicu mjenjača? Da se uklopi s volanom.

:yes:

Odlicno izgleda volan  :ok:

mladenst

Super odradjeno i ja se slazem ako je dobar majstor moze da izgleda samo bolje, u odnosu na obican plasticni volan, a nekad i bolje od originala. Odradi i rucicu taman sve da se lepo uklopi  :yeah: Meni se ovo svidja.
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

P.S.Steva

Ok izgleda samo ne vidim lepo step pa ako ti nije problem slikaj njega da vidim kako ga je spajao...Ako je koristio kozu za autoindustriju onda ces biti miran godinama...

cika mili

P.S.Steva, evo šava.

trile93, cjena je 60 eura(kombinacija sa rupičastom kožom).

"Dnevne" slike u temi o mom autu.

P.S.Steva

Bogami dobro radi,obratio je paznju i na teksturu koze da se poklopi sa airbagom,samo taj sav se meni licno ne svidja,mada takav je inace fabricki na renou,tako da to je moje locno misljenje,sav je lep na mestu zategnut dane ispadne da sam rekao da ne valja :) Cena pa to je to,neko ih radi za 50 neko za 60-70 a neko i vise sto je po meni preterano

Kod drugara u radionici je ovaj sav na volanima

singer

Izgleda vrhunski a cena je smesna  :yes:

cika mili

P.S.Steva, što se tiče teksture kože, da mi je radio fabrički kožni volan odabrao bih ravnu kožu. Ravna mi je najljepša, međutim kako nemam onaj plastični dio na donjem kraku i da ne ispadne papazjanija, opredjelio sam se za malo "naboranu" kožu.

mladenst

Kad se uveca bas se lepo vidi da je sve zategnuto i na mestu kako treba, savovi su mogli biti kao sto je Steva pokazao, ali ako je fabricki onako onda je to to. Nije mnogo para.
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."