Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlačenje volana

Započeo cika mili, 08.01.2018. - 13:17

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

cika mili

Majstor me pitao hoću li fabrički šav i ja pristao.

P.S.Steva

Bitno da si ti zadovoljan,svako ima svoj ukus a majstoru je svejedno kako ce da radi sav.Po meni bolje sto je uzeo kozu sa teksturom,vise ozgleda fabricki :)

mire

Baš fino urađeno! :ok: Ja više volim ovakvu kožu, nego onu potpuno ravnu koja se uglavnom koristi na novijim modelima.

mladenst

Ta ravna i glatka ko od gume neke izgleda pogotovo na starijim modelima (verovatno i jeste neka guma ili skaj). Ovo je super odradjeno i za korektnu cenu. Ja cu na Korsi zameniti uskoro na rucici menjaca i na rucnoj, a ako mi se bas budu davali novci mogao bi i volan.
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

cika mili

Uzorke sva 4 tipa kože (šupljikava, ravna i 2 "neravne" varijante) sam držao u rukama. Ista debljina, isto se rastežu. Pitao sam majstora za kvalitet. Reče da je isti.  :nezna:

Aleks035

P.S.Steva

Ta glatka nije ni guma ni skaj vec je tako presovana da bide glatka...Sve su slicni kvaliteti,sve ostalo je stvar ukusa...

Bokyy

Bruka ispalo, tesko da je moglo bolje od ovoga   :wink:

cika mili

Sa svakim danom mi se čini sve boljim.

Pitanje vezano za ručicu mjenjača. Imao sam u planu nabaviti hromiranu pločicu. Kontam možda bi moglo i bez nje, pa razmišljam presvući je rupičastom, kombinacijom rupičaste i ravne kože ili nešto treće? Ako ne nabavim hromiranu pločicu, da li presvući komplet ručicu ili ostaviti nepresvučen dio sa rasporedom brzina (crna plastična pločica)? Pucajte!  :kez:

mladenst

Moze i hromirana, ako nista one su dugotrajne i posle 100 godina koriscenja se nece nista videti sem ako se ne sastruze sa necim. Pretpostavljam da mislis na kuglu kao na slici dole u tvom prvom postu kad si otvorio temu. Takva je i kod mene u Laguni. Obzirom da ima jos hromiranih delova u unutrasnjosti i u tvom Meganu moze i to da prodje :ok:
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

cika mili

jajajaja

koliko je presvlacenje menjaca? Ja cekam jednog lika nikako da mi javi broj majtora

cika mili

Ne znam, nisam pitao, al evo njegovog broja 0641722353. Zove se Petar.

zokce

Lepo urađeno.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Mrki

Odlicno izgleda,  samo kako je resio taj deo u donjem delu na sredini, sto je na drugim volanima u sivoj ili hrom varijanti?
da li bi na GEneration pasovao volan od Fluencea?