Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlačenje volana

Započeo cika mili, 08.01.2018. - 13:17

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

webad

Na onom FB linku ima i naveden web sajt (https://presvlacenjevolana.com). Na tom sajtu je navedena adresa na Ceraku. To je "drugi semafor iz Pančeva ka Beogradu"?

cika mili

Citat: Goxxy poslato 21.05.2026. - 22:09Mislim da je drugi semafor iz Pančeva ka Beogradu. I da, jeste Petar - taPetar.
Radio mi je na Generationu volan (dok im je radionica još bila na Margiti u PA). Nakon toga ručice menjača i ručne. Korektni su.

webad, da drugi semafor iz pravca PA. Semafor je pored nekakve ruine (rekao bi da je podignuta pre Drugog svetskog rata). Produži se otprilike  100injak metara i sa desne strane je radionica. Kad sam je bio sređivali su neke automobile za prodaju.

Goxxy

webadW Mislim da su hteli da imaju taj domen, a onda je neko taj domen kupio pre njih. Jbg...

Svakako nisu na Ceraku, na Pančevačkom putu su, evo i tačne lokacije: https://maps.app.goo.gl/eobyU6xL66Re8EiK9

webad

Pozvao sam juče čoveka, dobio sve informacije koje mi trebaju. Jedini "problem" za mene je što reče da mu treba "bar 2 dana" pa je sada na meni da nađem vreme kada mi ne treba auto bar 3 dana :)

pedjak

webad

110e u kombinaciji glatka gore i dole, a sa strane rupičasta koža

Goxxy

To uopšte i nije puno. Obzirom na kompletan nivo customizacije koju možeš da uradiš - da promeniš štep ili boju, ili pak da zadržiš factory look, kako god ti odgovara. I ukoliko se odlučiš za to, biće to najbolje pare koje si dao za auto, ništa lepše od toga kada uhvatiš rukama sveže presvučen volan.

LeNgenda

110 EUR samo presvlačenje volana?

Ako jeste, to je cena udvostručena u odnosu na pre tri godine.

U skladu sa svim ostalim.  :doh:
Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

Jakota

Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

Goxxy

Citat: LeNgenda poslato 25.05.2026. - 15:55110 EUR samo presvlačenje volana?

Ako jeste, to je cena udvostručena u odnosu na pre tri godine.

U skladu sa svim ostalim.  :doh:
Pa sad... pre dve godine sam za iste pare uradio volan za Megana, ručicu menjača i gear boot, tj kožicu ispod ručice. Sve je poskupelo, pa sad i ovo.

A kao što rekoh, ovo je ubedljivo najbolji majstor čije sam radove video. Bolje i od Sove....

markofpi

Meni isto 100e ne deluje preterano, obzirom kakve su cene generalno. Polovni volani su 80-100e, a zapravo ne znas kakva je koza dok ne pocnes da koristis.
I 110e kolega napisa da je sa stepom kakav on zeli i sa rupicastim delom.

mire

Ja pamtim neke cene od 70-80€ još pre dosta godina... materijal je sigurno skuplji nego što je bio. Ne bih rekao da je drastično poskupelo, :nezna:

MareClio2

Presvlake za volane imate na Temu, tako kožne gore glatko sa strane rupice....koje se šiju, imaju rupice i konac. Treba samo ušiti.