Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault Laguna 3 - redizajn (phase 2)

Započeo Aca BG, 03.09.2010. - 09:34

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boki

Nisu sale za umove male

Exception®

Photoshop :wink: I na Cliu III su zadnje kvake višlje od prednjih (obratite pažnju, lepo se primeti s boka) ali ovde na slici su skroz smaknute. Nema veze sa životom :bigl:

ΕΛΛΑΣ

chika.doctor

Photoshop ili ne, prednji deo mi je tesko svarljiv, dok mi se zadnji svidja.. :yeah:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

nenasan

Pa i na phase l su kvake van prave linije,ali kao što neko reče prati liniju dizajna i ja sam sa tim skroz zadovoljan i nemojte da mi je gadite jer je ona definitivno na redu iduće godine.
Međutim više mi se dopada ona verzija što ima proreze na branicima i zatamnjene svetlosne grupe.U prvi mah sam pomislo da je to restil.ali sada shvatam da je to samo neka oprema,a koja?
Sve u svemu nisu više inspirativni,kupiću je sigurno,ali i dalje mislim da je insignija best design za te pare,ali ne verujem opelovim motorima.

mire

Pojavile su se ove slike na media.renault.com, osim one slike od pozadi. Šteta, jer mi se jedino ta sviđa... :(

@nenasan - To je laguna GT. I meni se mnogo više sviđa sa njenom maskom i crnim farovima. Takođe mi je u planu, jednom kad ova dosadi, ali mislim da ću ipak čekati phase 2, i nadaću se da je bar malo lepša od phase 1. :)

Djuro

kalif

http://auto.blog.rs/blog/auto/noviteti/2010/10/02/2011-renault-laguna-u-parizu

Ja nesto i nisam odusevljen....mada karavanska verzija izgleda opasno uzivo (mislim na ph1)

renault19_16v

na prvoj verziji i prednji i zadnji kraj su bili katastrofa. sad je novi prednji dio ok po meni, ali je zadnji i dalje katastrofa. ruzan do bola  :mad:
mislim da je citavo auto extra po svakom pitanju osim tog jednog dijela  :nezna:

Crazy Laguna2.2dCi

Video sam juce novu Lagunu sa najnovije Belgijske tablice. Ne izgleda lose (ni Laguna ni tablice). :kez:
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Blazar

Ova plava mi lici na Optimus Prime-a i ne svidja mi se redizajn, vrlo malo je uradjeno i to sto je uradjeno ruzno je.

Nikola8

Citat: renault19_16v poslato 05.10.2010. - 13:23
na prvoj verziji i prednji i zadnji kraj su bili katastrofa. sad je novi prednji dio ok po meni, ali je zadnji i dalje katastrofa. ruzan do bola  :mad:
mislim da je citavo auto extra po svakom pitanju osim tog jednog dijela  :nezna:

:ok:

Upravo tako,i ako su vec radili facelift,mogli su i zadnji kraj da urade!
Mi stvaramo automobile!

Nesa-laguna

I ja imam najvise zamerki na zadnji deo ,pogotovo limo.Karavan i moze da prodje.Sto se tice prednjeg dela malo je tu posla odradjeno,ali zar se nismo navikli to da kod lagune restajl ima izuzetno malo promena.Pa sto bi 3 bila izuzetak?
Osvrnete li se malo unazad ,kada je dosla laguna 1 ph2 koliko njih je videlo razliku.Za lagunu 2 isto. Ph2 se pozadi razlikuje samo po stopovima i to jedva ,mada je prednji kraj mnogo lepsi kod lagune 2 ph2(moj ukus)nekako mi deluje namrsteno :evil: do le lag.2 nekako samo smesi.
Tako da nismo mogli ni ocekivati neku veliku promenu u dizajnu kod  lag 3 ph2.Promene su verovatno usmerene na otklanjanju greski koje su napravljene  pre restajla kao kod L2.
Ipak u renou to nazivaju restajlom dok kod drugih primer pasat :aua:to nazivaju sasvim drugom generacijom.

Crazy Laguna2.2dCi

RENAULT RULES!

Cherokee

Napred kao Cayene  :doh:

I ova boja mu definitivno ne stoji!
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Crazy Laguna2.2dCi

Meni se jako svidja. :yes: :yes: :yes:

Veroatno cu nekada ponovo kupiti Lagunu. :banghead: :banghead: :banghead: :suicide:
RENAULT RULES!