Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Radna temperatura motora- Problemi sa hladjenjem i pregrejavanjem motora

Započeo Stragi21, 15.05.2008. - 21:57

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ap0calypto

Lakse se maze rain repellent kad su ruke vruće.

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

wcyber

Slavce20

Kod mene na benzincu posle 10 km dodje kazaljka do pola u gradskoj voznji,do tada stoji malo ispod sredine,tako da to je ok za dizela posle 10-ak km da dostigne temp.

alexsasa

Benzinac bi trebalo ranije da dostigne radnu temperaturu u odnosu na dizel.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Slavce20

Kod mene nesto dodje malo ispod bas srednje crtice na scenicu 3,i treba mu vreme da dodje skroz do sredine,nesto mi se cini da se sporije greje nego sto sam ocekivao od k4m motora,napominjem da sam ga sad vozio po gradu i dosla je temperatura na sredinu posle 10-ak km bez ukljucenog grejanja

wcyber

ja odem 4km u jednom smeru, sa grejanjem na 21C.. budem parkiran sat i po, i u povratku opet 4km i dodje uveliko do sredine

Slavce20

A koji motor i koliko stavis da duva moj je atmosferac

wcyber

na pocetku duva jako da dostigne 21C u kabini.. ali jbg, kazem moj ima PTC grejac kabine  :pije:

Rax032

Pretpostavljam da i moja Laguna ima grejač kabine, jer ne verujem da bi mogla sa ovako hladnim motorom da počne da greje posle minut. Lupam sad minut, možda i kraće ali baš brzo krene grejanje.

Sent from my RMX3370 using Tapatalk

wcyber

ev danas kisica, napolju 7C, dodjoh do radne temp / sredine u jednom cugu gradske voznje od 5km.. sa stajanjem na 4,5 semafora

Ap0calypto

Moj ni nema pokazatelj temperature, samo ti izbaci da je motor prokuvao :pije:

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

wcyber

ja ako ukljucim tempomat  ispis ode preko temp motora  :rotfl:

alexsasa

Slikaj da vidimo kako to izgleda xD

Sent from my iPhone using Tapatalk

wcyber

Tu gde je ispis Cruise ctrl, tu inace stoji temperatura motora :D  Ako hocse da je vidis, moras skroz da izgasis tempomat na prekidacu  :gun:

boblegend

Onda namesti cruise control na 90, da uvek budeš miran sa temperaturom motora :pije: