0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Proveri ti to jos jednom...
Tek sam sad skontao da imamo iste pokazivače temperature . Ja se zablesavio, sve vreme mislim da imaš digitalni, još kontam kako crtice s leva na desno Ništa se ne sekiraj, najverovatnije nije dostigao radnu temperaturu. Proveri još jednom kao što reče Stragi21
^^A mozda su ti riknule svecice i cetkice jer auto nije bio pripremljen za zimske uslove vozznje
ja imam isti auto, i mora da stoji za nijansu ispod polovine a kad ides uzbrdo ili u nekoj guzvi u gradu pa stani kreni pod uslovom da je toplo napolju, onda skala za nijansu predje polovinu ali ubrzo se vrati u normalu tako da proveri koji ti je termostat i na koliko ukljucuje ventilator, za neke automobile imaju termostati koji ukljucuju i na 96 stepeni sto je po meni mnogo visoka granica tako da idi odmah do servisa, ne zezaj se sa tim...pozdrav!!!
Pozdrav svima. Evo jednog pitanja. Relativno kratko vreme sam vlasnik Scenica 1.6 16v 2001 god. Interesuje me koja mu je radna temperatura motora. Na skali mi je do sada okvirno pokazivalo negde oko polovine (posto nema gravirane skale u stepenima neznam koliko je to) ali uzimam u obzir da je i spoljasnja temperatura vazduha bila niza u prethodnim mesecima. Poslednjih dana polako poceo da ide i do 3/4 pa kad ugasim motor ventilator nastavi da hladi. Da li je to problem ili se to desava na toplijem vremenu.