0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
KOD tako je i kod mene na bivsem dizelasu i na ovom burazerovom. To je sve Opet zavisi i od polozaja za sedenje. Meni nikada nije dolazi do trece crtice, ali dolazila je izmedju 2 i trece od zaokruzenih crtica...
Uploaded with ImageShack.usinteresantno je nas trojica koji zivimo u velikim gradovima (Beograd, Pariz i Atina), vozimo benzince (16v motori), imamo isti "problem". evo kacim ja sliku svoje table koju sam imao jer mislim da nam je ista. i ja sam mislio da nesto nije u redu i sa mojim cliom kad sam ga kupio. moram priznati da se temperatura do dana danasnjeg isto menja - kao i prvog dana. menjao sam i termostat, i neke gumice itd i nista ! kada ga vozim van grada temperatura se nalazi na "tackici" ispod srednje (ili na donjoj u oznacenom okviru). kada se krecem konstantno po gradu ( sa zaustavljanjima na semaforima), temperatura mi je konstantno na sredini. e sad ono najzanimljivije ! ako se krecem konstantnom brzinom u uletim u neke guzvu ili semafore i malo vise cekam da krenem, temperatura se penje do "tackice" iznad polovine (ili do gornje u oznacenom okviru). kada se to desi, momentalno se pali ventilator i temperatura vidno i brzo padne na polovinu (srednju tacku). definitivno ne mozemo porediti voznju po sapcu i voznju po atini, gde ste zaustavljeni leti na 150 stepeni, upaljenom klimom itd... zna i u sapcu da upekne ali se radi o tome da ovde bukvalno stojimo u mestu (i verujte mi da nije jos uvek tako u beogradu).jos nesto.... ako pogledate novije verzije (clio II phase II pa na dalje) videcete da oni imaju digitalni pokazivac na kojem je srednja "lampica" malo veca, deblja nego ostale. ista lampica, kada i ako se upali, prelazi polovinu.p.s. napomenuo bih da moj clio ne trosi ni vodu/antifriz , ni ulje...
To ti je webasto. Mani se corava posla. To je mnooooooooogo skupo.