Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Hladnjak klime

Započeo SagA, 09.06.2018. - 11:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ultrena

Ima tu posla, niko nece to da skida bez 2000 din, onda imas punjenje klime, 3000+
Valjalo bi zameniti sve gumice oko hladnjaka. Nadam se da nisu toliko ludi da vrate stare.

SagA

Mah izace me 55e hladnjak NOV i 25e punjenje klime
A za zamjenu cu vec nekako
samo me zanimalo jesu li hladnjaci sa svih 1,8 motora istih ili ima razlicitih

Filip

Ja sam kod Riznica menjao hladnjak pre neki dan.

Valeo hladnjak 14000 (kineski je 8000)
punjenje 3000
zamena hladnjaka 2000
Captur 1.3 tce 2025

baki800

Ja bi uzeo kineski :)
Za ruke nije puno uzeo.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ultrena

Citat: Filip poslato 13.06.2018. - 12:23
Ja sam kod Riznica menjao hladnjak pre neki dan.

Valeo hladnjak 14000 (kineski je 8000)
punjenje 3000
zamena hladnjaka 2000

Tako je svuda otprilike...

lasica

neznam vise dal  se isplati ulagati tolike pare ili svake godine dopunjavati dati 20000din ili 3000 svakog proleca .meni nemoze da izdrzi ni dva meseca a pre hladnjaka sam imao cimanje ito bas dobro cimanje sa semenigom kompresora tu sam puko 11500din i plus reklamiro :mad: ma picemo ladno :ziveli:

dalibor76

I ja menjao hladnjak pre mesec dana, za sada bez problema.Uzeo NFR cena 15000din.Lepo izgleda ofarban ceo u crnu boju i fabricki napunjen azotom pod pritiskom.Sta da kazem dobre pare videcemo kako ce sluziti.

Послато са SM-C5000 уз помоћ Тапатока

zokce

Ja sam pre 3 godine u ovlašćenom servisu Krunić uzeo hladnjak klime (nisam ni gledao koji je) za 12.100 dinara i set gumica za klimu za 900 dinara. Opravljao sam na drugom mestu.

Mrki

Da li je neko skoro menjao hladnjak klime? Kakav je Valeo, vidim ima ga bas retko, opet većina forsira NRF i Nissens, da li ko ima iskustva sa istima?

Ap0calypto

Menjao sam hladnjak klime pre sigurno 2 godine, uzeo Nissen.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

deda Bojan

Ja sam menjao na jednim kolima pre 2, na drugim pre 3 godine, uzeo oba puta najjeftinije koje su mi nudili, evo i dan danas su ok.
You can have all the money in the world, but there's one thing you can't buy - a dinosaur.

mire

I ja menjao pre 3 godine. Stavljen je neki jeftin i radi savršeno i dalje. Pojma nemam koji je, ne sećam se. Nisam mogao da biram, inače bih verovatno uzeo skuplji, a pitanje je da li bi bio bolji.

Byk

mire

Da. Probušilo originalni nešto. Čak može da se desi da sam i ja, pranjem pod pritiskom.

Bistro

Nista neobicno, probusio se i na caletovom meganu vise rupica pa smo menjali, moze uticati i so-rizlu koju bacaju putari to nagriza hladnjake