Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Novi SUV Renault Arkana

Započeo SasaLaguna95, 29.08.2018. - 17:57

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SasaLaguna95

Renol predstavio novi model
https://www.youtube.com/watch?v=OD3-sUmF6Bo
Arkana, meni ovo izgleda kao Megan grandkupe na steroidima..
Koliko se vidi na snimku, unutra nije isti onaj ekran od 8,7" kao u talismanu i ostalim..

Mada pitanje je hoce li ovo uopste biti na nasem trzisto, isto kao sto ne znam postoji li ni onaj Reno alaskan kao neki p**kup terenac.

Kako vama izgleda ovaj novi renol
My car = My rules !

croblue

Iskreno. nisam nimalo oduševljen... Ne iz razloga što auto ne izgleda dobro, naprotiv... Arkana izgleda sasvim OK. Nego zbog toga što uopće nisam ljubitelj ovakve klase automobila. Ne sjedaju mi ovi SUV-ovi nikako, nijedan, a kamoli ovi pokušaji križanja kupea i terenca.

Inače, sam naziv Arkana mi, također nije legao. Nekako me podsjeća na Ž. R. Arkana, tj. na Cecu... Mogli su ga komotno nazvati Arkanovica, ali 'ajde de!  :lolc:

OFF TOPIC:

Odvalio sam se od smijeha kad sam vidio kako je forum cenzurirao tvoju riječ "pick up", misleći valjda da ti misliš na ženski spolni organ.  :kez:
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!

SasaLaguna95

Hahah, vidis uopste nisam ni obracao na naziv modela "Arkan"-a  :celb1:

Ni ja ne volim ovu klasu auta, al ajde. Nece se to toliko ni prodavati kod nas, to ce mozda rusi kupovati ponajvise.
haha, ja mislio na pikap terenac a oni na nesto deseto, cccc  :smoke:
My car = My rules !

Saćipko

Ovo mu dodje kao BMW X4, odnosno manji X6. Meni se ovo svodja, ali mislim da nema buducnost. Mada... Po EU se sve vise vozi francuza, mozda i ovaj madje mesto pod suncem
Kad izadjes iz auta, zakljucas ga i ne okrenes se da ga ponovo pogledas, znaci da ne vozis pravi auto ;)

zezam krizu

Citat: croblue poslato 29.08.2018. - 18:48
Inače, sam naziv Arkana mi, također nije legao. Nekako me podsjeća na Ž. R. Arkana,

Znaci nisam jedini   :bat:.

nekako i ja delim misljenje ja je ovo neka limuzina na steroidima, nekako mi se ne uklapa sa linijom da bude kao SUV  :spit:

mire

Mene podseća na grad Texarkana koji se spominje u svim živim country pesmama, pa ga onda nekako zamišljam kao "seljačko" vozilo... Svakako, kako god da se zove, apsolutno mi je neinteresantan.

boree

Jedva čekam da ga vidim uživo, baš mi se sviđa, ovo kao da je za mene pravljeno. :hura:
Mada ga izgeda neće biti na EU tržištu...

https://www.topgear.com/car-news/suvs/russians-renault-arkana-your-discount-bmw-x6

Citat: SasaLaguna95 poslato 29.08.2018. - 17:57
... isto kao sto ne znam postoji li ni onaj Reno alaskan kao neki p**kup terenac.

Naravno da postoji

https://www.renault.at/modellpalette/angebote-und-sondermodelle/angebote-nutzfahrzeuge/alaskan-angebote.html

cika mili

SasaLaguna95

Ovo dodje kao X4, Q3 i GLC-GLA za siromasne...
al sad mi se nekako i svidja..nije to tako lose kao sto izgleda  :too:
My car = My rules !

ivukoje