Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

amortizer za haubu

Započeo Byk, 08.09.2010. - 00:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mire

Citat: milan035 poslato 21.07.2014. - 20:34
Ako nije problem može li veća slika samog mesta gde je pričvršćen?

Desni klik pa "view image" i dobićeš veću sliku. Nije ogromna, ali vidi se kako je pričvršćeno.

Vgorenc - Da li ta stopica ide uz amortizer?

Byk

Neki dodju sa stopom i jednom jabucicom. Neki samo sa kruznim 8mm rupama, neki 'vako neki 'nako.  Uglavnom, trazis na otpadu sve sto ti treba. Iskopace i skinuce sa nekog auta. Ja sam uzeo stopu sa onog sto sam dobio kao visak.

milan035

Citat: mupe poslato 21.07.2014. - 20:47
Desni klik pa "view image" i dobićeš veću sliku. Nije ogromna, ali vidi se kako je pričvršćeno.

Vgorenc - Da li ta stopica ide uz amortizer?
Znam za to, ali se ipak ne vidi to što mene interesuje zato sam i pitao da li može slika tog detalja.

Byk

Nema tu sta da slikam. Ako bas mora, sutra cu. U tom jednom redu se nalazi 3 ili 4 srafa, od soferke do fara. Izvadi se taj jedan sraf, stopa se postavi preko te postojece rupe, i vrati se sraf nazad i zategnes. Onaj gore deo koji se nalazi na samoj haubi, to mozes da provalis kako... Ne znam sta bi hteo tacno da vidis?

frenchkey

Stigao amortizer haube, odgovara model od Passata/Audi, cijena niti 10€ s dostavom na kućni prag nakon samo 2 dana.
https://www.silux.hr/proizvodi/karoserija/amortizeri-haube/179078/amortizer-haube-sprijeda-audi-a6-97-vw-passat-00
Šipka i dalje ostaj u funkciji za nedajbože  :yes: :yes: