Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Lupanje u zadnjem delu

Započeo Alexa06, 17.01.2019. - 16:18

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Alexa06

Citat: frenchkey poslato 21.01.2019. - 15:27
Da i kod mene je pukao, gore kod gornje ušice. Ako želiš da ti novi potraju nikako ne smiješ do kraja stegnuti ta dva šarafa od amortizera na dizalici. Treba otpustiti 1 krug svaki šaraf, auto spustiti na zemlju, zaljujati ga par puta i onda tako na zemlji do kraja pritegnuti oba šarafa.

Isto i tako i kod mene

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

frenchkey

Da, to im je svima na meganu/scenicu 1 sudbina, kad tad. Meni je pukao i drugi novi nakon godinu dana jer nisam stegnuo na spuštenom autu (majstor, ne ja)

Alexa06

Citat: frenchkey poslato 21.01.2019. - 19:15
Da, to im je svima na meganu/scenicu 1 sudbina, kad tad. Meni je pukao i drugi novi nakon godinu dana jer nisam stegnuo na spuštenom autu (majstor, ne ja)

Mutna slika

petarcirjanic

Kod mene se slika vidi dobro,a to oko stezanja su finese koje pojedini majstori nemaju nego rade po inerciji.

frenchkey

klikneš još jednom na sliku da se uveća

mire

Ne može iz tapatalka. On samo prikaže thumbnail i njega uveća kad se klikne. Baš problematično jer se na njemu ništa ne vidi.

petarcirjanic

Zasto koristiti tapatalk? Nista gluplje nisam video,na android telefonu sve otvaram iz chroma,nemam instalirane nikakve aplikacije za android-sto se tice interneta.

baki800

Zato što je tako bolje brže i lakše.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

mire

Neuporedivo. Čitanje foruma iz telefonskog browsera je ravno mazohizmu. O odgovaranju, kačenju slika, citiranju... da i ne pričam.

wcyber

Nemam pojma, meni jednako i sa telefona i sa kompa iz browsera.. Caskom zumiram prstima deo ekrana i to je to.. Slike iz telefona postavim isto kao i na racunaru.. Add image to post i odaberes slike ..

frenchkey

Citat: mire poslato 23.01.2019. - 09:22
Ne može iz tapatalka. On samo prikaže thumbnail i njega uveća kad se klikne. Baš problematično jer se na njemu ništa ne vidi.

Probao sad iz tapatalka, kad kliknem na sliku da mi mogućnost odabira ''prati vezu'' ili ''view in gallery''. Kad stisnem prvu opciju da mi sliku koju mogu zumirati i vidi se sasvim normalno, ako stisnem ''view in gallery onda se događa ovo što ti opisuješ dakle samo zumira thumbnail i mutno je.

Znači, koristi prvu opciju za čistu sliku

baki800

Evo iz tt da se ne mucite ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

mire

Citat: frenchkey poslato 23.01.2019. - 13:35
Probao sad iz tapatalka, kad kliknem na sliku da mi mogućnost odabira ''prati vezu'' ili ''view in gallery''. Kad stisnem prvu opciju da mi sliku koju mogu zumirati i vidi se sasvim normalno, ako stisnem ''view in gallery onda se događa ovo što ti opisuješ dakle samo zumira thumbnail i mutno je.

Znači, koristi prvu opciju za čistu sliku

Tako je, s tim što nekada ne daje tu opciju. Nisam uspeo da uhvatim pravilo, ali nisam se ni trudio.

Alexa06

Citat: frenchkey poslato 21.01.2019. - 19:15

Moj burazer vozi Senic1 2000 vec 6god. prešao oko 200000km,zimi se stalno sanka (skreće pod ručnu (drifta)) i nikada mu se nije to desilo,menjao je samo silen blokove pozadi!