0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Mene strašno nervira to njegovo "oklevanje" da prenese snagu sa motora na točkove. Baš kad ti treba da malo povuče on krene da misli. Probao sam i sa tzv "šamaraljkama" manueleno menjanje, ali slabo to ... prvo mi se ne sviđaju, logičnije mi da su brzine na Menjaču ... ali avaj, dao sam im šansu. Ako pokušam recimo na 1700 rpm da promenim brzinu, prilikom neke lagane voznje, vrlo često se on ne slaoži sa tom mojoj idejom, pa zatreperi na tabli M3, ali nikako da prebaci u Treću ... jer opet ima neke svoje softverske kriterijume koji prevladavaju moju Manuelnu komandu. Kada usporavaš u manuelnom modu, on sam spušta brzine po svojim kriterijumima i nema trika da nekako ostaneš u Višem stepenu prenosa jer si recimo na Nizbrdici i znaš da tu mozeš da voziš 50km u Petoj i da ces posle samo da pritisneš papuču i lagano povecas brzinu jer si na Nizbrdici ... Ali to je suviše komplikovano za nejgovu Logiku A na auto putu ga vozim do 124km , jer tu pokazuje neku podnošljivu potrošnju 6-6,5L ... na 140+ to vec bije 8+, pa mi nije dobro Sedma brzina mu definitivno nedostaje, ali sve moje zamerke su u daleko nižim brzinama. Posebno me nerviraju Podizači Prozora. Kada zelim samo malo da otvorim prozor to je vrlo često muka ziva ... Nikako mi nije jasno zato je tamo neki stručnjak morao to da menja u odnosu na Meg 2. Kod njega sam mogao da namestim prozor u bilo koji željeni polozaj, a sada katastrofa ...Pa onda položaj te kontrolne table za podizače na Vozačevim vratima je KATASTROFA. Ja sam 178cm visok i nemam neke dugačke ruke, ali meni Lakat udari u Srednji stub a prsti nikako ne mogu da dohvate ni prvi red podizača za prednje prozore, a kamoli zadnji red za zadnje prozore. Stvarno treba biti Genije pa tako nesto Smisliti i pustiti u Masovnu proizvodnju. I tako ... sreća moja neopisiva
tako je.. taj manuelni mod je onako tu, da jos malo zaebava vozaca da vozac misli da ima manuelni mod uglavnom se samo isfrustriras