Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault - delovi, održavanje, problemi, unapređivanje vozila
»
Delovi, održavanje, problemi
»
Tipične informacije o održavanju Renaulta
»
Tema:
Clio 3 - problemi i odrzavanje
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
...
16
17
18
19
20
Idi dole
Autor
Tema: Clio 3 - problemi i odrzavanje (Pročitano 170536 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Milenko_M
Kadjar
Trenutno vozim: Nekada Reno Megan 3 1.5 dci i Reno Clio 3 1,5 dci, 2007 sada Citroen C3 1.5 Hdi
Pol:
Starost: 70
Odg: Clio 3 - problemi i odrzavanje
«
Odgovor #285 poslato:
09.10.2024. - 20:13 »
Dali ti misliš na ovu zaštitu koja je zalepljena preko cele rupe? Ako je to membrana onda njena svrha nije da sprečava vodu da prođe.Treba videti odakle i kako dolazi voda. Voda može biti u vratima ako uđe pored stakla ali u manjoj količini . A sve što uđe slije se na dno vrata gde moraju odvodi - rupe da budu slobodni.
Sačuvana
MK3
Clio
Pol:
Starost: 124
«
Odgovor #286 poslato:
09.10.2024. - 20:17 »
Kako nije kad nema nista drugo sem ove membrane. Pocela je da curi dolje ispod. Voda ulazi normalno sa spoljne strane stakla i drenira se dolje ali jedan dio vode se sliva odozgo pa direktno na membranu. Jednostavno je popustila...Ja ne vidim niakvu drugu zastitu sem ove. Na drugim vratima je skroz odlijepljena iz razloga koji sma naveo. Testirao sam sipanjen vode sa spoljne strane stakla i vidim da se sliva jedan manji dio vode uz unutrasnji lim, a posto je unutrasnji dio vrata pod uglom taman dolazi do kapanja i slivanja na otvore koje stiti membrana. Ne znam, mozda grijesim...
Evo primjer kako to izgleda
eature=shared
Poslato sa Samsung sokoćala
«
Poslednja izmena: 09.10.2024. - 21:34 od strane MK3
»
Sačuvana
SasaLaguna95
Kadjar
Trenutno vozim: Renault Laguna 2 1.8 16v 88kw Renault Laguna 2.0T 150kw GT Peugeot 508 2.0 133kw Feline
Pol:
New car, but french! :D
Starost: 28
«
Odgovor #287 poslato:
09.10.2024. - 21:38 »
Mislim da bi Tesa dvoslojna samoljepljiva traka odlično držala, sta vise napravljena je za vanjsku i unutrašnju upotrebu i odličan je kvalitet
Sačuvana
My car = My rules !
MK3
Clio
Pol:
Starost: 124
«
Odgovor #288 poslato:
10.10.2024. - 10:23 »
Razmisljam se da citava vrata ocistim dobro i da nalijepim onu pvc foliju sto ide sa vanjske strane na vozila. Ne znam sta bi drugo mogao staviti. Ima i ona K-flex samoljepljiva izolacija ali je to guba kada se nalijepi. Bez čuda se ne skida. Membrana je jednim dijelom gdje je najveca rupa uvucena ka unutra, 3D oblikovana, tako da nema podlivanja ka unutra i nema zadrzavanja vode. Sve ostalo sto nalijepim samo okolo krajevina bi napravilo nesto slicno kesi koja drzi vodu i ostajala bi izmedju vrata i membrane...
Poslato sa Samsung sokoćala
«
Poslednja izmena: 10.10.2024. - 10:24 od strane MK3
»
Sačuvana
Štampaj
Stranice:
1
...
16
17
18