0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
E do mojeg... Hebala ih Sigura. Ispadne skuplja nego moje Vredestein SnowTrack2 i to još u "egzotičnoj" dimenziji 165/65 R15 . JBT, preteraše ga sa cenom
Pazi, apsolutno podržavam "Tigar" i njihove proizvode. Tu nema dilema. Ali stavljati Tigarke da bi sa njima išao 2 glave... No way
Ja imam Michelin Alpin u dimenziji 225/45/17. Neznam da ima kod vas Finska marka Nokian, njih imam na Bravo i to su jako dobre gume.
Ok,i ja podrzavam da svako ima pravo na svoje misljenje..ali ovo sto ti pricas je jedna vrsta predrasuda bez valjanog razloga ili dokaza..jer ti kazes "Tigarke"..pa nisu sve Tigarke iste i nije svaka pravljena za Yugo i sl. modele zato ih ne treba stavljati sve u isti kos.Sigura je high performance guma koja je solidnog kvaliteta.Isto tako je i sa Daciom..ti recimo hoces da kupis Daciu iako znas sta je Dacia bila do pre 10 godina,bila je gora od Zastave.A recimo..neces da vozis Tigarke iako je iza njih stao Mischellin (plus sto su domaci proizvod) ..tu mi malo nema logike ali dobro.
Još davnih dana su Tigar i Micheline sarađivali, nije to ništa novo i ja to znam .
Mislim da je 51%
Mislim da je 100% Koliko znam Tigar se potpuno povukao iz tog posla, prodao akcije Francuzima i preorijentisao se na neke druge delatnosti...