Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Sporo vraca broj obrtaja

Započeo Laguna@, 16.02.2019. - 18:06

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Laguna@

Kolege, ne mogu da nadjem da je neko spominjao problem kakav ja imam. Molim ako znate da ima negdje, da me uputite.
Naime, laguna 2 88KW, sporo vraca obratje u voznji odnosno prilikom mijenjanja brzina. Isto tako stalno mi se desala kad pritisnem kocnicu, broj obrtaja na 2-3 sekunde zakuje tamo gdje se nasao kad sam pritisno kocnicu, a ponekad i kada zakocim i drzim papucicu kocnice broj obrtaja padne mozda i na 600 pa i manje par sekundi. Ako pustim kocnicu odmah, odmah se i obrtaji vrate u normalni 830 ili 850. Na dijagnostici gresaka nema. Koristim dijagnostiku delphi 2016. Sa njom sam rjesavao sve probleme do sad, abs, kut volana, airbag, protokomjer zraka, elektroventil pritiska turbine, svega i svacega jos je bilo, ali ovog puta dijagnostika kaze da je sve ok. Isto tako u voznji dijagnostika u realnom vremenu ne pokazuje greske. Ispitane dizne i turbina. Ima snagu ima ubrzanje. Molim za misljenje i pomoc.