Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Laguna 1.9dci izbacuje gresku ainapritz defekt kraftstoff

Započeo axara, 04.03.2019. - 19:42

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

axara

Neki dan vozeci u brdu izbaci gresku ainspritz defekt auto zavrsi u safe mode poslije ga ugasio ponovo upalio sve ok kad opet prilik9m gasa veceg pojavio mi se neki novi cudan zvuk.poput huke pri nek8m.9brtajima od 1700 o/min pored pistanja normalnog od turb8ne danas odvezao majstoru ocistio egr i promijenio varijabipnu ozduvnu cijev na ozduvu bila ppderana a i pustalo je ulje na holenderu na turbo.podmazivanju rece mi da se navodno cuje turbo medjutim reparirana prije 5000km i ja probam auto kad auto ko kuja izgl u safe modu a kad ga stisnem.na gas opet ispise gresku pa ako ko moze pomoc  na odgovor m9g problema dal.je problem.u zacepljenom.ozduvu ili nesto.molim.pomozite
Srdacan pozdrav svima

valjan

petarcirjanic

prezwiteros

Dva različita modela i motora. "Čitajte malo"!

Sent from my iPhone using Tapatalk

wcyber

Milenko_M

axara : to što ti piše na bordu od auta je sve informativno i sa tom informacijom nema pomoći.
Moraju greške da se izčitaju sa diagnostikom i onda može nešto da se zaključi.

axara

Citat: valjan poslato 05.03.2019. - 01:06
Pretraga kaže da su se ljudi već raspitivali za tu grešku: https://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=51135.0
Ja sam.postavio pitanje za 1.9dci motor a ne za benzinca mislio sam na konkretan odgovor za 1.9dci a ne nesto sto veze nema s mojim.problemom
Srdacan pozdrav svima

Bistro

djiuliju

O takvom i slicnim problemima je pisano u vise tema, pa nema potrebe da imamo jos jednu. Forumasi su te uputili, pa iscitaj malo