0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Uglavnom, bio sam dosadan, pa su sastavili mail da posalju RNS-u
Bio malopre do ovog servisa u Uzicu... objasnio im za DRL a oni zinuli u mene kao telad. Kazu pa ima tvoj megan to... ja im objasnim da ne mislim na automatsko ukljucivanje svetala... kad im pomenuh da mi sad senzori za svetla nemaju nikakvu ulogu, oni pitaju pa znaci sad ti se svetla gase kad udjes u tunel?? Uglavnom, bio sam dosadan, pa su sastavili mail da posalju RNS-u
i prosto se divili njihovoj ''velikodusnosti'',kako ne stede na materijalu......itd!
Da, naročito ste dobili sijalicu da bi vam tek tako stajala u faru
Koliko ''nauke'' oko dve sijalice,majko mila! A,bas smo ja i Dogili negde davno komentarisali,kako nas je Renault castio sa dve sijalice(na ovu krizu malo li je ),i prosto se divili njihovoj ''velikodusnosti'',kako ne stede na materijalu......itd!
^^Inače, ti na Kangoo-u svakako imaš dnevna svetla jer su ti pozicije klasične sijalice od 21 W dok na Megane-u III te iste sijalice moraju softwear-ski da se aktiviraju
Prolazi kod pandura, to je to što traže . Ti u pozicijama imaš istu sijalicu kao za rikverc svetlo (P21W) a takve sijalice su i u Megane-u III kao dnevna svetla