Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Dnevna svetla DRL - daytime running light

Započeo Byk, 31.08.2010. - 10:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

alexsasa

Pitaj i u ovlascenom, nista te ne kosta, meni su farovi izasli par hiljada jeftinije nego da sam ovde kupovao a ovi moji su putovali iz FR. Samo sam dao svom majstoru broj sasije a on je zavrsio ostalo preko nekog ovlascenog servisa sa kojim ima kontakt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gravis

Da li je neko stavio ove OSRAM Led sijalice umesto standardnih P21W DRL svetala u Megane 3 ph1? Cena im je dobra ali ne deluju lose.

https://tektion.rs/sijalice/led/osram-led-auto-sijalica-ledriving-sl-white-12v-1.4w-blister-duo/

SasaLaguna95

Ja imam Philips na L3 i prezadovoljan
My car = My rules !

Gravis

Gledao sam i Philips P21W led, ali ih nisam nasao, samo ove OSRAM.

SasaLaguna95

My car = My rules !

SasaLaguna95

Nece to dugo izdržati
Iz iskustva govorim, radim sa tim sijalicama. Dobre su za rikverc jer se koriste po potrebi a ne stalno kao dnevna svjetla
Probl ovih sa AliExpress je sto imaju puno diodia i griju se previše.
Ove prve neću ni komentarisati...
Zadnji link ne mogu otvoriti sa Temu-a

Samo Philips ili Osram... mozda neke kineske da povuku 6+ mjeseci al trebaju biti bas kvalitetne
My car = My rules !

Gravis

Gledao sam na ebay-u za philips. Cene su im zesce. 40+ dolara i jos 20$ postarina, i jos koliko ce se carina ugraditi. Previse. Jedino je OSRAM ostao kao opcija. O kinezima ni ne razmisljam. Jedino mozda za kratkotrajna svetla, posto kako si i kazao, dobro se greju, a redovno i pregreju.