Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Dnevna svetla DRL - daytime running light

Započeo Byk, 31.08.2010. - 10:56

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

IsNoGood

Pretpostavka je majka svih zajeba!

Stragi21

Na ovom i kad pregore lepo izgledaju... Ne znam to mi obicna pozicija,daylight na delti :kez:

Dogac

Citat: Stragi21 poslato 19.10.2010. - 16:43
Sto ce ti ta svetla? vidjam megane III sa upaljenim(ako su to te u coskovima) i iskreno ruzno do bola :nezna:

Meni je lepo, a i hocu, brate, da mi prorade senzori za svetla, to mi je u stvari glavni cilj  :laugh: :laugh:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

IsNoGood

Pa ti aktiviraj senzore da ti pale svetla na mrak i kada naidjes na pandure  :laugh:
Pretpostavka je majka svih zajeba!

Mr.Black

Citat: Dogac poslato 20.09.2010. - 07:19
Na kraju nisam, ali zato na pocetku isto nisam  :zubo:
Eee ludaka  :laugh: :laugh: :laugh: 

Ja bi se ziv pojeo da imam to na autu a da mi ne radi  :pije:

Stragi21

Citat: Dogac poslato 19.10.2010. - 17:59
Meni je lepo, a i hocu, brate, da mi prorade senzori za svetla, to mi je u stvari glavni cilj  :laugh: :laugh:

Cek,cek tebi ne rade senzori za svetla a imas ih :nezna:
Jel imas poziciju?
renault svakim novim modelom pravi cuda sa farovima :rotfl:

Mr.Black

ne ne ne ne siiinko , nisi ti tu nesto pokopcao kao treba :D  Hoce da kaze da mu sada s'obzirom da su mu non stop ukljucena oborena svetla senzori nemaju nikavu fukciju a kad bi aktivirao ta dnevna svetla onda bi bili u fukciji.

Stragi21

A-ha...
Dogac resi to pre nego krenes negde u evropu mogu te zaustaviti sto vozis sa upaljenim svetlima po danu,ne racunam podrucje tlbank

damal

^^
sorry za OT - a gde je zabranjena upotreba dnevnih svetala?

Stragi21

Nigde,malo fr fore  :doh: nego ako naidjes na police mogu te zaustaviti bas zbog upaljenog svetla,to bi njima bio kao neki razlog jer bi ih normalan covek odmah cimao sto ga zaustavljaju a nista nije uradio...
Jos tako lep megane sa zatamnjenim staklima voze samo trgovci drogom :celb1:

Dogac

Ma ne trgujem ja, prestao sam pre 2 meseca  :laugh:

Zvao sam i Krstića, isto mi je rekao da može da uključi DL... nadam se da ću to odraditi sledeći put kad dođem u BG  :cancan:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Dogac

Sve pohvale za SIO Krstic  :yeah: :yeah: :yeah: Aktivirana dnevna svetla bez problema  :yeah: Konacno i senzor za svetlo ima funkciju.  :bigl:

chika.doctor

:slike:
Čisto da vidimo kako izgleda na automobilu ex trgovca drogom.. :p

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Dogac

Slikao sam, ali nemam kablic za nokiju... posle cu digitalnim slikati, pa kacim  :zubo:

Panta011

Jos da aktiviras svetlo u slotu za karticu :rotfl: :rotfl: :rotfl:. Sorry za :OT:
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.