0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
1.7 motor je u pitanju, video sam u svom zivotu samo jos jednu tablu kao moju, znaci stari tip ali ima taj kompjuter, on mi je sad trenutno najveci problem jer ne znam koliko imam goriva u rezervoaru sto se tice prekidaca ima na konektoru jedan pin vise pretpostavljam da je to kako kazes za neku dodatnu funkciju tipa automatko zatvaranje, ali to sam sad skroz smetnuo sa uma do daljnjeg, tj dok ne sredim ovo sa ekranom
Renault 19 se proizvodio u dve faze, Ph1 i Ph2. Pošto imaš prekidače za podizače iznad komandi za ventilaciju, ti imaš Ph1, kao i ja, i Fandjo. Koji je motor u pitanju, 1.8 16V? Koliko se sećam, instrument tabla sa bordom je za Ph1 išla samo uz 1.8 16V.. U kom smislu nisu kompatibilni novi sa starim prekidačima? Nisu isti konektori? Verovatno ovaj noviji ima i opciju automatskog zatvaranja.. Tu je jedina razlika.. Probaj da uslikaš konektore za stare i nove prekidače, definitivno može nešto da se uradi..
....Doco, imali su i 1.7 motori sa putnim računarom, to se valjda dobijalo uz doplatu, imali su i šiber i retrovizore na struju i radio sa komandama na volanu.... bilo je razne opreme