Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault
»
Multimedija
»
Kratki filmovi tematski vezani za Renault
»
Tema:
Renault Evolution (1899 - 2019)
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Renault Evolution (1899 - 2019) (Pročitano 5936 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
sofke
Captur
Trenutno vozim: Renault Scenic III Business Energy dCi 110 eco2 (2014)
Pol:
Starost: 53
Renault Evolution (1899 - 2019)
«
poslato:
10.02.2020. - 12:27 »
Renault automobili od 1899.godine pa do danas...
Sačuvana
[Žile] Aaaa, pa to ne može, neee može, to ne pasuje, ovo je đunta sa sitnim nutom.
[Floyd] Jeste Žile, rekli su mi, može da se ubudži."
[Žile] A jesu ti tako rekli? Dobro, onda neka ti ubudži onaj koji ti je to rekao. Ja ne umem.
v3
Gost
Odg: Renault Evolution (1899 - 2019)
«
Odgovor #1 poslato:
10.02.2020. - 13:47 »
Veoma zanimljiv video.
Ne znam za vas, ali meni je prvi lep automobil Safrane, sto znaci da im je trebalo preko 90 godina da nabodu jedan lep dizajn. Posle toga, stvar je malo bolja ali i dalje, nikad nisu imali neki lep dizajn.
Sačuvana
mire
Administrator
Trenutno vozim: BMW 430iX
Pol:
Starost: 48
«
Odgovor #2 poslato:
10.02.2020. - 16:33 »
Uh, uh, kakva izjava... Ti to verovatno gledaš negde od svoje mladosti pa na dalje i tako ti je formiran ukus. Šta fail npr Juvaquatre iz 1937, ili generalno modelima iz tridesetih, pa R30, R25, R5, R21, Clio, Laguna... Uporedi ih sa njihovim savremenicima, pa vidi gde su i šta su.
Sačuvana
https://penzije.com
v3
Gost
«
Odgovor #3 poslato:
10.02.2020. - 17:09 »
Raniji modeli (recimo do '30, ako me secanje dobro sluzi, jer me mrzi da ponovo gledam) su imali meni ruzan prednji deo. Posle toga, dizajn se promenio, pa je taj prednji deo podsecao na prednji deo onog najobicnijeg IMT traktora. Posle 2. sv. rata, dizajn je mnogo odvratniji, iako pocinju sve vise da lice na danasnje automobile. Sve je to nekako previse bazicno/budzetski, sa ponekad veoma cudnim proporcijama. I tako sve dok ne dodjemo do Safrane I (mislim 1992.), koji meni izgleda relativno elegantno.
Nemoj me shvatiti pogresno, ne govorim to o svim automobilima, vec samo o Renault modelima iz videa. Mnogo lepih automobila je napravljeno sve od prvog, pa do danas. Samo kazem da Renault automobili gotovo sigurno nisu na tom spisku.
Da budem fer, ni slike nekih modela verovatno ne prikazuju te modele u pravom svetlu. Osim uglova, negde su problematicne boje, felne itd. Cak i kad pogledam Safrane I iz drugih uglova, nije mi vise toliko lep...
Da budem jos vise fer, ne kazem da nisi u pravu sto se tice formiranja mog ukusa.
Sačuvana
mire
Administrator
Trenutno vozim: BMW 430iX
Pol:
Starost: 48
«
Odgovor #4 poslato:
10.02.2020. - 17:26 »
Vidi, ni ja Renault ne smatram proizvođačem fantastično dizajniranih automobila. Mislim da to i nije. Ali, realno, postoje modeli koji su izuzetno lepi i skladni za svoje vreme, a neki su i začetnici klase. Espace, na primer.
Sačuvana
https://penzije.com
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»
Renault
»