Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
V

Renault Morphoz

Započeo v3, 02.03.2020. - 21:30

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

v3

https://www.topgear.com/car-news/concept/renault-morphoz-wild-shapeshifting-concept

Novi Renault (EV) koncept!

Izmedju ostalog, moze da se produzi razmak izmedju osovina (sa 2.7m na 2.9 m, a duzina vozila sa 4.4m na 4.8m) kako bi se smestile dodatne baterije (sa osnovnih 40 kWh, ubacuje se dodatnih 50 kWh), koje mu produzuju domet sa 400 na 700 km. Kada su baterije izvadjene, trebalo bi da podrzavaju npr. skladistenje energije dobijene iz obnobljivih izvora, osvetljenje obliznjih ulica i zgrada...

Platforma vec postoji i spremna je za proizvodnju. Razvijena je u partnerstvu sa - pogadjate - Nissan-om.

Za vise informacija i slika, kliknite na link iznad.

boree

DS aero sport lounge...(citroen)

mire

Evoque, samo mnogo ružan.

v3

Slazem se, lici i na jedan i na drugi. Ali mislim da to nije nista novo, pa pogledajte samo Ferrari Roma. Iskoristio je dizajn bar 4 automobila...a meni je prelep.

Uglavnom, sad cu izmeniti malo prvi post, da ne bude samo link pa da se moze malo bolje diskutovati.

mire

Naravno, teško je biti originalan, pogotovo kada otpor vazduha diktira dizajn.

Byk

Aspirator pojeo šporet.

Sent from my P30 Pro

Ćimo

valjan

mire

Dođe mi kikiriki da izvršim na šta su se automobili napravili...

mladenst

Mene plasi ovaj dizajn iznutra.
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

mire

Upravo, mada ni spolja nije baš piknik...

v3

Kad se NCAP dohvati toga, i kad Renault bude testirao reakciju javnosti i trzista, promenice se izgled.