Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Registracija
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault
»
Multimedija
»
Tema:
Navigacija koja podrzava SD karticu ili DVD Carminat mape
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Navigacija koja podrzava SD karticu ili DVD Carminat mape (Pročitano 391 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
markomax
NotYetAMember
Trenutno vozim: Reno Latitude
Navigacija koja podrzava SD karticu ili DVD Carminat mape
«
poslato:
23.09.2025. - 07:45 »
Pozdrav svima nov sam ovde i pregledao sam malte ne sve postove i poruke i ovde bih zeleo da sumiramo sve u vezi ovih starijih navigacija Carminat.
Ja imam Reno Latitude Initiale iz 2011god, specijalnu seriju koja je imala bolju opremu i lepsu navigaciju ali podrzavala je samo DVD sto sada trenutno ispada da je mnogo gora varijanta nego ove verzije sto su dolazile sa SD kartiom.
E sada koliko sam skapirao Poslenje DVD izdanje 2013 ver32.2 koja isto nije imala Srbiju. I to je konacan odgovor za sve one nesrecnike kao sto sam ja da bukvalno nigde na internetu ni u kakvoj bazi ne postoji ni petchovana verzija softwarea, ni neka piratska kopija mapa ni nista slicno apsolutno nigde. A to nije pogodilo samo nas sa Renoom nego koliko sam shvatio i neke Bmw serije koje su isto koristile te iste Atlas mape, sto nikada nisu dobili licencu za Srbiju.
E sada Ja sam kopirao sadrzaj DVD na racunar i folderi izgledaju ovako [MAPAL001, VOICE001, CRO00000, COORD001, ZZDATA, ZZPROG....]
Da li postoji sansa da se uporede fajlovi od te verzija sto postoji na SD kartici koja ima Srbiju da li je kompatabilno sa ovom sto ja imam i da se nareze na novi DVD?
Ima li barem neko na forumu i dalje verziju sa SD karticom (ne mora nuzno biti Latitude) da proveri da li su i kod njega ovakva imena foldera?
Ovako izgleda DVD navigacija iz Reno Latitude Initiale 2011:
A ovako SD card navigacija iz isto Reno Latitude 2011 samo nije Initiale:
Sačuvana
Goxxy
Conorde Azure
Administrator
Trenutno vozim: 1998. Renault Laguna Azure RXE 2.0 16v 140bhp, 2008. Renault Megane GT Falcon 2.0dCi (ex 2011. Renault Megane Rafale 1.5dCi 110bhp EDC, 2003. Renault Megane Magister 1,6 16V 113bhp, 2006. Renault Laguna 1.9dCi Mirage, 2000. Renault Laguna 1.9dCi Concorde
Pol:
Not all are as well equipped as a Renault Laguna
Starost: 46
Odg: Navigacija koja podrzava SD karticu ili DVD Carminat mape
«
Odgovor #1 poslato:
23.09.2025. - 08:24 »
Molim te, prvo edituj svoj profil, dodaj datum rođenja i lokaciju (obavezni po registraciji na forumu), predstavi se u odgovarajući forum - NOVI ČLANOVI i onda da te puštamo na forum. Ako si pristupio preko Tapatalka, podešavanja profilu na Tapatalku različita su od podešavanja na forumu, pa je preporučljivo da se ovo uradi preko browsera a ne preko Tapatalka.
Menjanje profila:
https://www.renaultforumserbia.com/index.php?action=profile
Uslovi registracije:
https://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=7145.0
Kako promeniti profil:
https://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=8449.0
Do tada tema ide pod lock.
Sačuvana
Renault
, Createur d'Automobiles
Štampaj
Stranice: