0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Needle sweep može samo na L3 phase 3, follow me home ima fabrički na svim lagunama 3 (pred izlazak iz auta povučeš ručicu kao da pališ dugo svetlo, svaki put produži za 30 sekundi), welcome light ima valjda na kartici (nemam pojma, ne koristim pa se i ne sećam), cornering light (maglenke) ne znam tačno kada su uveli, ali znam da gnjurcu ne služi i da bih ga ugasio da ga imam...
Najljepse mi je ovo needle sweep, to imam zelju nastimati
A za navigaciju imam onu bezvrijednu, ne moze se ni update ni nistaPovezivanje na BT, a ne mogu pustati pjesme preko BT....
^^ Ima i opcija u meniju za brisač, ja sam moj isključio. To je onaj meni na instrument tabli, gde se aktiviraju i dnevna svetla. Spuštanje retrovizora kad se ide u rikverc je postojalo na laguni I. Nisam siguran da je uopšte postojalo i kao opcija na L2 i L3. To ne mere, na žalost.I ja, jbg. Ne fali mi puštanje muzike preko BT, ali bi android auto bio prava stvar...
Super je ta fora sa spuštanjem retrovizora ka dole prilikom kretanja u rikverc. Ne znam da li to može kod mene da se aktivira nekako.Sent from my VOG-L29 using Tapatalk