Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Laguna ph3 modifikacije

Započeo SagA, 03.06.2020. - 16:51

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SasaLaguna95

Najbolje sacekati na otpadu da se pojavi ili rezervisati unaprijed pa da vlasnik javi ckm dobije havarisanog latituda..
My car = My rules !

mladenst

Videcemo i to ce biti jako tesko docekati. Kad pogledam oglase samo jedan i to registrovan dakle vozi se, na placu nijedan.
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled."

SasaLaguna95

Steta sto ih tako malo ima, kako na ulicama tako i za dijelova...
Kod mene samo jedan u gradu i to nije baš neka oprema
My car = My rules !

mire

Nisam shvatio poentu? Šta, da ugradiš Latitude cajgere u L3?

mladenst

Pa da. Pasuju fabricki na L3 i izgledaju lepse i modernije u odnosu na ove ravne kod L3.
Evo prezentacije kako to izgleda:
https://www.youtube.com/watch?v=dt0xixNyjg8

boree

mladenst

Da i meni se bas svidja, ima tu jos poneka stvarcica koja bi se mogle nabaciti na L3 npr. ove felne sa redizajna Latitude izgledaju super i mislim da bi i na L3 legle dobro, a Latitude je u redizajnu dobio i LED zmigavce u retrovizorima, verujem da bi i ovo moglo fabricki da se ugradi na L3.

drale01

Da li je neko na laguni III ph1 ugradjivao led svetla na prednjem braniku kao na laguni III ph3 ? I da li postoji mogucnost da izgasim automatsko paljenje svetala uz pomoc dijagnostike wurth ili Delphi? Na instrument tabli u meniju nemam te opcije.
Laguna III

Byk

A da li imas "auto" opciju tamo gde se pale obirena sveta, pozicija, ...?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Mića71

Cajgeri odlični, koliko je bolji displej nego ovaj Casio u Laguni.
Koliko su cajgeri?

mladenst

Novi kod nas oko 670 eur, vani polovni oko 200 eur. Novi vani ne znam, ali ne sumnjam da nas deru ovde.
Posto vidim da si ti u Frankfurtu Mico, mozes li poslati upit ili pozvati neku Reno kucu tamo i proveriti cenu. Evo ti kat. broj cajgera 248104455R, a ako zatreba evo i broj sasije jednog Latitude 2014. godiste VF1LT64CEUC276363.

mire

Jes da je to stvar ukusa, ali sećam se kada sam vozio Latitude da mi je instrument tabla delovala jeftino... Ja to ne bih menjao.

Mića71

Mladen, ovde izuvaju sa cenama. Ove sitne radionice se snabdevaju kod Poljaka.

drale01

Byk, imam.opciju 'auto: na prekidacu ali svetla se pale svaki put prilikom paljenja  motora bez obzira da li prekidac stoji na polozaju "auto" ili polozaj '0'
Laguna III

mladenst

Citat: Mića71 poslato 07.10.2020. - 11:07
Mladen, ovde izuvaju sa cenama. Ove sitne radionice se snabdevaju kod Poljaka.
Pretpostavio sam, bilo je govora o cenama u nekoj drugoj temi. I na onoj poljskoj grupi na FB su spominjali, ali nisu do kraja rekli koliko je vec da je skupo, ali verujem da je to njihovo skupo jeftino za ove nase.

@mire: Mislim da jeftinije od ove redovne u L3 ne moze. Kod tebe u GT ipak ima malo ,,reljefa˝ i opet malo lepse izgleda. Kod ove na Latitude fali po mom ukusu samo jos po koja linija gde su oznacene brojke brzine i ovamo kod obrtomera. Inace fina sitnica kod ovih cajgera je sto kada podesis na tempomatu recimo 130kmh ono zelenom bojom oznaci podesenu brzinu, dok za limiter bude crveno iznad brojke zadate brzine. Steta je sto kao i kod L3 taj ekran u sredini nije bolje iskoriscen, i obzirom na velicinu istog mislim da su se pojedine informacije mogle prikazati odjednom, a ne da moram listati jednu po jednu stavku, prosecna potrosnja, prosecna brzina... a da ne pricam o mogucnosti da se na tom ekranu prikazuju i druge info poput radija ili navigacije.