0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Vozio sam neke automobile sa multilinkom. Udobnost nula. Točkovi kao da su zavareni za karoseriju. Džaba multilink kada su amortizeri i opruge kao kamen.
Audi A6 C6 2.0 tdi. Baš zna da prodrma i to zadnji točkovi. To ja nisam doživeo ni sa Lada Nivom koja ima najprostiju krutu osovinu pozadi.
Ko zna u kakvom stanju je bio. Multilink je daleko komplikovaniji i skuplji za održavanje od torzije i krute osovine. Na novim audijima takav problem nisam primetio. Niti na bilo kom novom automobilu sa multilinkom, uostalom.
Kao čaša. Bio 5-6 godina star kada sam ga vozio. Opel Vectra C je isto jako tvrda, a ima multilink.Multilink da zaista doprinosi udobnosti imali bi ga Citroen i DS. Štos je u amortizerima. Vazda bio.
The rear suspension is based on a programmed deflection flexible beamusing a closed section beam which is lighter than a multi-arm solutionwhile at the same time offering stiffer torsional performance. Thechoice of springs calibrated at 21mm/100DaN at the front and24.5mm/100DaN at the rear, plus work on New Mégane Hatch’sdampers have led to enhanced vertical suspension performance andreduced body roll.