Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Elektricni podizaci stakala- Iskustva, saveti, problemi (Opsta tema)

Započeo Cagliostro, 23.05.2008. - 14:36

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

mire

Uglavnom ne, imaš specijalizovane majstore za te stvari.

jecatwingo

Pozdrav renoljubitelji, na scenicu 3 2011 god, imam problem sa suvizacevim podizačem, naime pukla su ona dva mala plastična držaoca na koje naleze samo staklo, da li ima samo to recimo da se kupi negde kao zamenski deo, za ceo mehanizam traže 50 e, a sve ostalo je ispravno, pokušavam prvo da nabavim ovako, ako ne moraću da se otvorim za drugi mehanizam, hvala unapred.

Jakota

Pogledaj na KP, ja sam imao problem sa suvozacevim prozorom na Modusu. Nasao lika iz Priboja, komplet (kotur, 2 sajle, plastika koja klizi po sini) za 800 din.

Ne znam tacno kako je kod tebe, ali mislim da svi imaju isti ili slican princip.

Posto vidim da si iz Vrbasa, u Novi Sad kod najlon pijace imas lika koji radi samo podizace, sve ti sredi za 2000-2500 din
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao

Pelemasca

na scenic 3 nece vozacev prozor na gore,na dole hoce i spustio sam ga sada ga ne mogu podignuti i ostao je skroz dole,u par navrata sam pokusao da ga podignem ali sada nece... jel mogu skinuti samo deo sa prekidacima ili moram ceo tapacir

Sebastijan

Gluvom priču pričati!

Pelemasca

moze da se skine,uspeo sam,problem je bio ,pukao sam prekidac i nije imao lepo nalegnuce na mikroprekidac... zamenio sam mesta dugmicima i to je to...sada trebam da jurim taj jedan prekidac

geler

Podizac vozacev mi nekad radi super, nekad malo secka pa nece da se podigne i kad hocu da ga podignem on krene da se spusta jos nize..
Dugme je relativno pohabano u odnosu na ostala. Mislio sam da probam da prebacim dugmad za podizanje sa bratovog megana 2 koji je ph1 ali sam procitao da nisu isti kod ph1 i ph2?

Cenim da je dugme problem.. a mozda i motoric?

Jakota

Evo moj slucaj
Na vozacevoj strani u vratima, prekidac za vozaceva i suvozaceva vrata.
Vozacev prozor radi bez problema, suvozacev malo secka, pa radi lepo, pa nece da radi.
Resim da skinem sve na suvozacevoj strani, ispitam prekidac, on ispravan.
Skinem ceo mehanizam, motoric radi, plastika sto drzi staklo ostecena.
Narucim na KP set za reparaciju kod lika iz Doboja.
Sve montirao, vratio nazad, nece da radi opet problem.
Narucim prekidac u vratima za vozaceva vrata, i problem resen.

Probaj da nadjes od nekog prekidac koji je isti kao tvoj, pa da vidis da li je do njega. Da ne bi placao i bacao pare za dz

geler

nesharm

Spao prozor zadnjih levih vrata u voznji, dodjem kuci, demontiram tapacirung, i vidim da mi je ona bela koja drzi prozor pukla, pa je jedan deo ostao na prozoru, drugi na letvi podizaca. Gde naci taj deo? Videh da Silux ima za Reno Clio tako nesto (200 dinara), gde naci za Scenica 2 2006-to?

Ne kupuje mi se ceo mehanizam, 25-30 evra je, motor je ispravan.

Jakota

Na KP.

Ja sam kupio od lika iz Doboja, ako se nevaram.
Kotur, 2 sajle i plastiku koja klize po sini.
800 din + dostava

HighCommander

Valjda se ne vodi kao reklama...
Link sa drugog foruma, covek radi sa podizacima. Nisam bio, al mozes da zovnes i pitas.

http://www.tehno-mehanika.com/index.php?page=usluge

nesharm

Citat: Jakota poslato 29.06.2021. - 18:09
Na KP.

Ja sam kupio od lika iz Doboja, ako se nevaram.
Kotur, 2 sajle i plastiku koja klize po sini.
800 din + dostava

Trazio, ne nalazim. Doboj u Bosni, kako to uopste dodje u Srbiju? Neka brza posta?

zokce

Потражи на купујем-продајем, ИД 215738, Милан Николић, Ниш. Шаљу поштом. Могуће су свакакве варијанте, људи поправљају подизаче за скоро сва кола.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Jakota

Citat: nesharm poslato 29.06.2021. - 19:37
Trazio, ne nalazim. Doboj u Bosni, kako to uopste dodje u Srbiju? Neka brza posta?
Priboj, izvini