Elektricni podizaci stakala- Iskustva, saveti, problemi (Opsta tema)

Započeo Cagliostro, 23.05.2008. - 14:36

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

fLiP

:too: :D Upravo to bi ti bilo pravi copi-paste... samo moras da pazis. Levo za levo desno je za desno... Da ne napravis dva ista. :) Mada mozda to kod tebe i ne pije vodu, mozda je levo isto kao i desno. Ali eto bolje da posavetujem, jer ipak mozda nisu isti.
Tebi bi bilo jos lakse ako si zubar. ;)

:OT: Super avatar!!!  :too:

KBB

Pre par nedelja mi se pokvario podizac na suvozacevim vratima (Clio 2, 3 vrata), posle skidanja tapacirunga videli smo da mu nema spasa, popucale sajle i plastike.
Naravno naruciti nov je skromin 300+ evra a polovni se u BG-u krecu oko 100 i jako tesko ih je naci. E sad ko ima nekoga u Sloveniji moze naci polovan (kao sto sam ja uzeo) za 50 evra ili NOV za 110-120 evra doduse italijanske proizvodnje.

A sad mi je crkao i na drugim vratima, da covek poludi. Ajde vi Sapcani jel imate neki na lageru?

nenasan

Pa ja se ne bavim prodajom,osim što mogu da se raspitam,ali lično sam popravljao pa ako je to moguće probaj sam jer koji god da kupiš postoji mogućnost da će iznenada da crkne,a pare date,bolje nabudži nije to turbina pa da je važno od čega je.

KBB

Ko bude imao slicnih problema, evo pomoci.
http://www.era-glass.com/kontakt.html
Danas sam bio, momci su krajnje korektni i ljubazni. 50 evra me je izasla kompletna reparacija podizaca.

radeka

Na oba zadnja podizaca pukle su mi te bele plastike koje spajaju sajlu i staklo.
Demontirao oba podizaca i odneo u "reno savu", a oni nekome.
Video sam da su zamenili te plastike, sada su zute :laugh:
Reparacija oba podizaca 4000. din

fLiP

pu pu pu ne daj boze da ti zatreba!

Decko se zove Pedja 0642288651. On je iz BG-a.E cena je bila oko 20e za senika.
Sad ja sam pitao i u Savi koliko bi me to ispalo oni su mi rekli oko 4000din. Jer bi tamo neki njihov to radio, i treba da ostavim auto. Ali ranije sam skidao zadnja dva pa mi nije bilo problem da ja to zavrsim. Trebace ti toreks da bi odshrafio srafove na vratima. :)

Mr.Black

Flip  :too:   

Elem crko mi levi podizac tj. pukao je kao da me neko kamenom pogodio u vrata  :mad: uzas. No bio sam u Masteru Cvijic i momci su mi skinuli mehanizam jer je pukla sajla a staklo su mi fiksirali da ne mrda nigde jel je palo skroz dole i ostalo bez oslonca. Tako da sad nema spustanja dok se problem ne resi!
Posto poznajem momka koji tamo radi preporucio mi je firmu iz BG "Boban sajle" (jeftinija varijanta jer bi me oni zivog odrali i stavili bi mi novi) da im posaljem ceo mehanizam, oni nameste sajlu i posalju mi nazad sve ispravno, pa mi ovi u Cvijicu to namontiraju  :ok:
Cena je 1600 dinara  :nezna: i plus ti putni troskovi nesto jos malo na to!
E sad nije mi jasno kakva je to plastika i jel moguce da mi je i to puklo iako mi ovi iz servisa to nisu spomenuli, rekose samo sajla ili mozda oni to imaju pa nisu ni spominjali  :nezna:  :??:

eto tako

Pozovi +382 69 070 233 i pitaj ima li podizace a onda cemo pricati dalje. nekada je imao neke fake iz Italy i evo taj isti kod mene radi 3 godine a znam jos par likova koji su kupili kod njega.
Citat: wcyber poslato 22.02.2016. - 11:22
Ja za ovo leto cekam da vidim gde ce krenuti reke imigranata i koji ce granicni prelazi biti zatvoreni .. mozda stvarno crna gora ostane jedina destinacija :D

fLiP

Obicno puca sajla ili taj plastika. Zvuk je isti pri pucaju. Jer je sajla pretegnuta i onda samo kvrcne ili plastika ili sajla. Da, taj Pedja radi u Boban sajle. I ako su rekli da je sajla onda je samo to, a mozda ti je i ta plastika krenula, al ne verujem da bi te onda ispalo nesto vise od 50e sve ukupno.
Par dana neces moci da smekas cice spustenim prozorom... :D lol

Mr.Black

Citat: eto tako poslato 28.04.2009. - 13:33
Pozovi +382 69 070 233 i pitaj ima li podizace a onda cemo pricati dalje. nekada je imao neke fake iz Italy i evo taj isti kod mene radi 3 godine a znam jos par likova koji su kupili kod njega.
Hvala u svakom slucaju ali ovo mi je definitivno jeftinija varijanta (samo zamena sajle)  :yes:  :ok:

Flip pa videcemo, ovo ce me izaci oko 20e e sad koliko ce uzeti za montiranje mehanizma nazad to neznam  :nezna: mozda prodjem za DZ a mozda mi naplate i ovo skidanje  :lool:
A za cice nema veze, ovako cu ja moci na miru da balavim iza zatamnjenog prozora a one me ne vide i misle u sebi "ko li je ovaj misteriozni momak, garant je neki extra frajer"  :fucka: :rotfl:

Ilic-PA

:wavey:
ovako...

vozacevo staklo kad zadrzim malo samo se spusti do kraja, ne moram da drzim... jel mogu nekako da ukljucim to i za suvozacev prozor...  :??: moram da drzim i cini mi se da se sporije spusta... znam da na meganu radi i za vozacevo i suvozacevo staklo...

:ziveli:

Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

mire

Mr.Black

...Stigo mi juce podizac iz BG (Boban Sajle) sve odradjeno sredjeno u pitanju je bilo samo zamena sajle, cena 2000 kinti za uslugu i + oko 600 kinti za putne troskove i + 1000 kinti za montiranje u Cvijicu sto mu dodje 3600 RSD  :too:
Zadovoljan sam i cenom i brzinom popravke i montiranja i kao da mi sad prozor ne krcka onako ko pre kad ga skroz zatvorim  :ok: :ok: :ok:

A mislim da sam skontao zasto mnogi imaju problem sa nekim cudnim zveckanjem iz vrata a to je u stvari poderana izolacija sa sajle elektro podizaca koja sluzi da se izbegne zveckanje metala o prozor a i od grebanja istog  .
Jer kad su mi skinuli podizac video sam da je ta neka siva izolacija skroz iscepana i vidi se gola sajla!!!

lnzarko

Novi sam na forumu pa bih prvo da pozdravim sve clanove. Ima jedan problem. Na cliju mi ne radi desni tj. suvozacev podizac prozora. Otvorim poklopac osiguraca i na njemu stoji sema za sta je koji osigurac. Vidim nacrtana dva podizaca i pomislim da svaki podizac ima svoj osigurac. Pogledam prema toj semi u osigurace i vidim da jedan osigurac fali. Pomislim dobro je samo je osigurac u pitanju. Uzmem osigurac da ga stavim, kad 'oces. Mesto gde treba da ubodem osigurac prazno tj. nema onih zenskih klemica u sta u stvari i treba da se ubode osigurac. E sad me zanima da li su mozda oba podizaca na jednom osiguracu pa je uzrok neispravnosti rada desnog podizaca nesto drugo ili je problem u ovom osiguracu. Ne znam kako moze da nema ove zenske klemice. Zna li mozda neko kako ovo da resim bez da idem u servis.

http://img35.imageshack.us/img35/3340/dsc03235v.jpg

EDIT: Spojene teme

fLiP

Da li ti je prozor pao? Ili stoji skroz podignut do kraja?