Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Elektricni podizaci stakala- Iskustva, saveti, problemi (Opsta tema)

Započeo Cagliostro, 23.05.2008. - 14:36

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bazdarevic

E vidis nemam, za moj mi jos ne treba posto je odsrafljen, al za taj sto bih skidao ce mi verovatno trebati...
U pravu si samo jedan torex je u pitanju i nije neka mudrost da se skine. Ja svoj drzim odsrafljen ali mi je u funkciji za suvozacev prozor.
Jel mislis da je previse da ocekujem da na renault otpadu imaju torex? :rotfl:

fLiP

:hm1: mislim da bi trebali da imaju. Ali ako nemaju sigurno ce se posluziti ravnim srafcigerom. :rotfl:

bazdarevic

E kupicu i ja te budjave torex-e :banghead:
A verovatno se na kliu koristi vise velicina, da ne znas koje su?

fLiP

E to ne znam. Ja imam celu kutijicu sa specijalnim odvijacima koji se samo stavljaju u odvijac.
Mada sada to ne mogu da pronadjem na sajtu Wiha. Mada mozes to uzeti i na pijaci. Posluzice ti odlicno za takve sitnice!
A na Facomovom sajtu sam nasao dlicnu garnituru. :o:

bazdarevic

A verovatno i... :o:kosta... Kupicu neke valjda, ako nista kupicu bar ovaj za vrata.
Nego smetnusmo sa teme... Nikako neki Novosadista da mi se javi, a da zna da ima otpad.

makarije

zenu dupe krasi a tortu orasi

fLiP

RS TEAM

Renault Clio III Sport 8:47.48
VW Golf R32 8:49

fLiP

remark

potpis :)

bazdarevic

Citat: remark poslato 26.01.2010. - 20:16
Što otvaraš prozor na ovu zimu  :fucka:
Pa nije crko sad, crko mi jos pre NG kad je ono temperatura skocila na 15 stepeni, a ja reko brzo cu stici necu skinuti jaknu.Mrzelo me. To je bila greska... :banghead:

Ne moz da se menjaju mesta zato sto je desni sa jednim prekidacem a levi sa dva... Sreca pa me milicija nije 'ustavljala inace bi morao da "napadam sluzbeno lice da im dam dokumenta" :rotfl:
U onoj temi o otpadima je pomenut Ales u futogu(tamo cu da odem cim ovo bijelo g...o prestane da pada :mad:...ko sta radi ja samo iskopavam klia) i neki u Zablju koji mi i nije bas usput.
Ako se neko seti jos nekog seti... ako se ne seti nema veze... :write:

fLiP

ne, nisi ti nas razumeo. :) Ako mozes, a da ne napravis neki problem. Na tom sa leve strane od 2 komada, radi ti za desni prozor, a ne radi ti za levi? Ako moze onda samo zameni konetkor pa stavi umesto desnog. Ako nece, onda nemoj da vadis zice da ne bi zeznuo stvar sa dzekovima. :)

bazdarevic

Padalo i meni to na pamet, ce da vidim dal' ce da moze, samo mi se ne da na ovu zimocu...  :2023:
Mada sumnjam posto je jedan dupli konektor i jedan dupli prekidac. Da su lepo napravili dva posebna, em manje razlicitih delova, em mogu da biram prioritete...
U svakom slucaju jos jednom proverim pa javim sutra :ok:

makarije

prekidaci se vade vrlo lako ( megane i clio - mislim da je isto ) skines masku od zvucnika,zavuces ruku i napipas "zabice"
prekidaca,malo stisnes i gurnes gore . prekidac je dupli .otkaci dzeksnu izvadi prekidac i pogledaj - prekidac moze da se rastavi - tada bi trebalo da vidis gde je prekid (samo nezno da bi posle mogao da ga sastavis ) . garnituru torax-a imas kod kineza,u merkuru,u uradi sam ... cena je smesna i za ono sto obicnim vozacima treba zavrsavaju pos'o .
zenu dupe krasi a tortu orasi

bazdarevic

Malo je drugacije kod klia al sustina je ista. Prekidac je u rukohvatu vrata i samo jedan torex se odvrne, skine rukohvat, skine prekidac, otkaci dzeksna i eto prekidaca :celb1:.
Ako prekidac moze da se rastavi, to bi bilooooo  :too: :hura: :skace: :999: :cancan:
Sad vec jedva cekam da probam :celb1: