Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Elektricni podizaci stakala- Iskustva, saveti, problemi (Opsta tema)

Započeo Cagliostro, 23.05.2008. - 14:36

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bazdarevic

Probao,
Nece da mogne, dupli prekidac je dupli i ne moze da se rastavi na dva posebna...mislim moze da se rastavi :bat: al ne dobijem dva prekidaca.

makarije

ni ne treba da dobijes dva prekidaca nego da probas da vidis da li u telu dela prekidaca koji  ne radi nije doslo do nekog mehanickog ostecenja i da li moze da se popravi ( mozda je izgubio kontakt u donjem polozaju ... )
zenu dupe krasi a tortu orasi

RS TEAM

Renault Clio III Sport 8:47.48
VW Golf R32 8:49

bazdarevic

Citat: makarije poslato 29.01.2010. - 16:30
ni ne treba da dobijes dva prekidaca nego da probas da vidis da li u telu dela prekidaca koji  ne radi nije doslo do nekog mehanickog ostecenja i da li moze da se popravi ( mozda je izgubio kontakt u donjem polozaju ... )
Nije mehanicki! U stvari kad ga rastavis vidis 4 prekidaca (po jedan za dizanje i spustanje svakog od prozora). Kontam da je crkao onaj za podizanje levog prozora posto je spustanje radilo.
Ipak ce se menjati ceo prekidac :tup:

mali_veseljak

Pedja mi nije opcija posto sam iz Banjaluke. Zvao sam jednok momka sto popravlja podizace i kaze da moze da rijesi. Nije htio da kaze koliko para dok ne pogleda da li je sajla ili one plastike. e sad...koliko bi bila jedna a koliko druga opcija, cisto da me ne "osisa".

Laguna22D

M. The most powerful letter in the world.
http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=13627.0

mali_veseljak

Moze da spusta staklo. stisnem prekidac i on krene pa stane i onda propadne 10cm pa opet tako a konstantno se cuje unutra kako mota. Podici samo rukom mogu. Icu sutra ili sledece sedmice da vidim sta je.

aki

Ja sam pazario dok sam imao clia II za 20 eura bez motorcica,samo podizac,nasao sam preko halooglasa! :D

bazdarevic

Evo posle dva meseca imam dobru i losu vest.
Dobra je da sam kupio torex-e na pijaci.
Losa je da jos uvek nisam nasao prekidac.
Kod Ales-a u Futogu nema
Kod Crnog u Zablju nema
Jos par sam zvao i...nema
Zvao neki prodavnicu renaul delova i kazu 5260 novaca tako da onih 3000 od zimus i ne deluje skupo.
Jedino sto bih ja voleo da probam prekidac pre kupovine, nije da ne verujem majstoru al... :gun:
Cuo za neki otpad u Rumi pa bih mogao i do Rume.
Neki dan sam isao do BG-a i jako je za.ebato kad ne rade prozori na naplatnoj...jos kad krenem u Bosnu preko Hrvatske, dve granice x2 pa sve puta carina i granicna, pa dve putarine puta ulaz, puta izlaz ima da vrisnem, idem na Racu...

Exception®

Još ako te zausteve :cop: a ti ne smeš da izađeš iz auta :rotfl: :rotfl: :rotfl:...

Evo ti br. telefona tog otpada u Rumi, lik čerupa Renault-e i može svašta da se nađe, uglavnom za Megane, Lagunu i Clio II :ok:

Jakovetić Nikola
Nikole Tesle 14, Ruma
064/36-333-37

Srećno i piši šta si uradio :yeah:

ΕΛΛΑΣ

bazdarevic

Nema nista za klio... :tup:
E sad vec ne znam sta cu  :nezna:
Bas sam polagao nade u ovaj u Rumi...
Jel moguce da niko ne drzi klia na otpadu?
Na ulici su stotine..ma 'iljade takvih.
Odo da govorim ruzne reci al da me niko ne cuje.

rotkod

Citat: bazdarevic poslato 29.01.2010. - 14:58
Probao,
Nece da mogne, dupli prekidac je dupli i ne moze da se rastavi na dva posebna...mislim moze da se rastavi :bat: al ne dobijem dva prekidaca.

Da si u BG dao bi ti kontakt sprej, ja sam ga dobro natopio i posle toga radi normalno... Investicija je od 400din.

Exception®

Citat: bazdarevic poslato 24.03.2010. - 15:00
Odo da govorim ruzne reci al da me niko ne cuje.

:celb1: :celb1: :celb1:

Javi mi se od nedelje na PM pa ću videti šta imamo u servisu od prekidača i po kojoj ceni :ok:. Pošto nisam ponovo čitao celu temu, podseti me koji prekidač ti tačno treba :ok:

ΕΛΛΑΣ

bazdarevic

Citat: Exception poslato 24.03.2010. - 20:12
:celb1: :celb1: :celb1:

Javi mi se od nedelje na PM pa ću videti šta imamo u servisu od prekidača i po kojoj ceni :ok:. Pošto nisam ponovo čitao celu temu, podseti me koji prekidač ti tačno treba :ok:

Clio II, 3 vrata, prekidac podizaca stakla, dupli-levi
Hvala unapred, javim se od nedelje

Exception®

:ok:

Kad se javiš, poslaćeš mi još br. šasije pa ćemo probati nešto da iščačkamo :too:
ΕΛΛΑΣ