Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite lokaciju u Profilu.
Powered by
Plus hosting
Toggle full width forum
Dobrodošli,
Gost
. Molim vas
prijavite se
ili se
registrujte
.
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Pretraga
Vesti:
RFS na
Facebook
-u
RFS na
YouTube
Početna
Pomoć
Prijavljivanje
Registracija
Renault Forum Srbija
»
Renault
»
Multimedija
»
Tema:
Scenic 3 zamena carminat navigacije sa multimedia ili R-Link uređajem
« prethodna tema
sledeća tema »
Štampaj
Stranice:
1
Idi dole
Autor
Tema: Scenic 3 zamena carminat navigacije sa multimedia ili R-Link uređajem (Pročitano 2911 puta)
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
ricochet
Twingo
Trenutno vozim: Reno Clio 3
Pol:
Starost: 34
Scenic 3 zamena carminat navigacije sa multimedia ili R-Link uređajem
«
poslato:
14.01.2021. - 23:11 »
Zdravo svima,
Da li postoji ikakva mogućnost zamene carminat live navigacije sa nekim android multimedia rešenjem? Da li se sa tim neko bavi?
Alternativno, da li je moguća i koliko kompleksna ugradnja R-Link uređaja? Da li je sve plug and play ili bi se morao menjati neki dodatni deo?
Vozim scenic 3 iz 2013. i imam carminat live navigaciju koja je meni potpuno beskorisna, pogotovo bez updateovanih mapa koje nisam rešio.
Jedino rešenje koje sam našao za ugradnju android uređaja je u Turskoj
&ab_channel=Mixsepet&t=0s
Neverovatno da ne postoji ništa konkretnije.
«
Poslednja izmena: 14.01.2021. - 23:13 od strane ricochet
»
Sačuvana
Renault Scenic mk3
MarkoM
Twingo
Pol:
Pozdrav svima, vlasnik sam godinu Scenic 2 2006
Starost: 43
Odg: Scenic 3 zamena carminat navigacije sa multimedia ili R-Link uređajem
«
Odgovor #1 poslato:
15.01.2021. - 07:51 »
Welcome to the club.
Ja imam senic 1.5 78 kw 2006 i imam jos beskorisniju navigaciju.
Mislim da ces na kraju da se odlucis da nista ne radis.
Moze da se nadogradi neka 3th party varijanta, tj malo sjeckanja plastike malo vezivanja i moze da se uklopi.
Ja sam malo zaustavio radove po tom pitanju iz razloga sto je auto 2006 godiste pa cu ga vjerovatno mijenjati u naredne 2 godine (ko zna) a za sad stavim tablet ukljucim navigaciju i tako picim kod kumova u BG i u Trebinje.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Sačuvana
Renault?
Yes.
ricochet
Twingo
Trenutno vozim: Reno Clio 3
Pol:
Starost: 34
«
Odgovor #2 poslato:
18.01.2021. - 11:28 »
Ne bih se usudio da radim nešto samostalno oko ugradnje. Jedino u slučaju da je sama instalacija nekog novog uređaja moguća uz kojekakve adaptere, tako da bih to prepustio nekome ko se dosta više razume ako to nije slučaj.
Pokušavam da pronađem neki detaljniji odgovor oko ubacivanja RLink 1 uređaja, ako je moguće bez promene dodatnih elemenata u automobilu, tražio bih negde da taj uređaj kupim i povežem, ako ne postoji neko drugo, bolje rešenje.
Svakako, koristim telefon za sve ostalo, ali bih išao sa tim da to objedinim u neko multimedijalno rešenje.
Sačuvana
Renault Scenic mk3
djiuliju
Administrator
Trenutno vozim: Koleos 2.0 dCi, Clio 3 ph1 1.6 16v
Pol:
Starost: 37
«
Odgovor #3 poslato:
18.01.2021. - 11:58 »
Dvojka i trojka nisu ni za poredjenje. Kod trojke mozes da imas mape na nivou kucnog broja i u Srbiji, e sad, mora da se plati jbg, al daleko od toga da je sistem beskoristan kao na dvojci
Sačuvana
Goxxy
Dassault Rafale
Administrator
Trenutno vozim: 1998. Renault Laguna Azure RXE 2.0 16v 140bhp, 2003. Renault Megane Magister 1,6 16V 113bhp (ex 2011. Renault Megane Rafale 1.5dCi 110bhp EDC)
Pol:
Not all are as well equipped as a Renault Laguna
Starost: 44
«
Odgovor #4 poslato:
18.01.2021. - 12:07 »
Ljudi, slično sam ja tražio kao rešenje za supruginog megana 2, i našao neko ok rešenje u ovome:
https://www.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/radio-cd-dvd-multimedia-za-auto/multimedija-renault-megane-3-android-10-inca-1g-ram/oglas/105033698
Ima slika sa blendom koja je za M2, tako da verovatno postoje rešenja koja su i za M3 ili pak scenic 2 ili 3. Samo je pitanje da li neko želi da da toliko para za ovakve uređaje i koliko su oni pouzdani i kvalitetni... to je najveće pitanje, ali dobro.
Sačuvana
Renault
, Createur d'Automobiles
Štampaj
Stranice:
1
Idi gore
« prethodna tema
sledeća tema »
Renault Forum Srbija
»
Renault