Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

megan 4, problem sa skripanjem sedista

Započeo vladajuve, 26.03.2021. - 19:01

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

vladajuve

Postovani clanovi, da li neko ima iskustva sa neprijatnim zvukom, koji se cuje iz vozacevog sedista prilokom ljuljanja sedista (prelazag preko rupa, lezeceg policajca, ulaska u krivinu ...).
Stalno se cuje neko skripuckanje.
Znate li mozda u cemu je problem, kako da se to resi?

SekyRama

Ako ti je koža sa strane na sedištima ona kaci o centralnu konzolu i škripi.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

vladajuve

ne, ne, ovo kao da se cuje ispod sedista, kao da je neki nosac ili lezaj, ne znam sta, ne razumem se.
Baa neprijatno.

Filip

Captur 1.3 tce 2025

drale01

Da nije zvuk mozda iz zone centralnog stuba, mjesta za podesavanje visine pojasa?
Laguna III

vladajuve

Nije, kada sedim i pomeram se levo desno, prelazim preko neravnina na putu, ispusta zvuk skripanja.

Saša Bor

Citat: vladajuve poslato 26.03.2021. - 19:01
Postovani clanovi, da li neko ima iskustva sa neprijatnim zvukom, koji se cuje iz vozacevog sedista prilokom ljuljanja sedista (prelazag preko rupa, lezeceg policajca, ulaska u krivinu ...).
Stalno se cuje neko skripuckanje.
Znate li mozda u cemu je problem, kako da se to resi?
Svrati u ovlašćen servis, mislim da oni imaju više iskustva sa tim..

R2D2

Imam isti problem, pojavio mi se letos kad smo putovali na more, tek  po malo je škripalo i škljocalo. U medjuvrenenu je baš postalo često i iritantno. Čitao sam na stranim forumima da se to i njima dešava i da je u pitanju baza sedišta. Auto mi je jos u garanciji, ali mi se ne upušta u preganjanje sa ovlaztenim servisom dok nisam siguran šta je u pitanju.
Ako si uspeo da rešiš problem, molim za savet, jer su mi kola svakodnevno potrebna, pa da ne ostavljam u servisu da me razvlače od nemila do nedraga.
Hvala. Pozdrav
R2D2

Darko

Da li neko znasta treba da se podmaze ispod sedista?
Rešo je rešo :)

BaneX

Jel ste sigurni da je ispod sedišta?
Proverite mesto gde se pojas  kači , možda ste ga povukli više ka napred prilikom vezivanja, I treje se o sedište, i pravi takav zvuk, ukoliko je sedište od eko kože. Samo se vrati ka nazad, do naslona za ruke, i nema više tog zvuka. Barem je kod mene to bio slučaj.

Darko

alexsasa

Meni je skripao deo na koji se kaci pojas, malo dotegao sraf i nestalo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Darko

Darko

Skripi opet.Ispod sedista
Da poludis

alexsasa

Skripi sa vezanim pojasom i bez njega?