0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kod mene se slicno desava na Laguni 1 1,9 dti. Klima je manuelna A/C , freon napunjen 18-og Jula. Kaze majstor da je napunio 600 gr. pre toga je sistem bio skroz prazan, nije radio 3-4g uopste. .Primetio sam da u leru , kompresor zajedno sa ventilatorom radi 20-ak sec. pa se oba iskljuce na 5-6 sec. , posle toga se opet upale i tako naizmenicno. Razlika sa problemom o kojim se vodi diskusija, je u tome sto svo vreme duva hladan vazduh a te " pauze " kompresora i ventilatora, zavise od jacine unutrasnjeg ventilatora ...kad je ukljucen na vecu brzinu, duzi je period rada kompresora i ventilatora i suprotno kad je na manjoj brzini, kraci je njihov rad a malo veca pauza. Sta se desava u voznji, ne mogu da primetim posto je mauelna klima, nema displej ali duva hladan vazduh. Dali je ovakav rad kompresora i ventilatora u redu, ne znam . Pozdrav iz vruce Makedonije
Misliš na temperaturu? Senzor temperature u kabini šalje neku nisku temperaturu kompjuteru. Samo na minimumu se on ne uzima u obzir i onda klima hladi. Inače misli da je u kabini već hladno i da ne treba da radi.Mislim da bi na clipu trebalo da se vidi vrednost temperature u kabini.
Meni su u klima servisu rekli da je tako na oba moja automobila( megan 2 1.5 dci 78kw i clio3 tce100). Sent from my iPhone using Tapatalk
Mogu li se ovi parametri pratiti preko Torque? Treba li neki plugin za njega? Ili Ima neka druga android aplikacija?Sent from my Mi A2 using Tapatalk
I tako tokom cele voznje se kompresor pali i gasi?Sent from my iPhone using Tapatalk