Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

curenje ulja i goriva

Započeo lord, 27.09.2024. - 10:34

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

lord

Pozdrav ,
Jutros sam startovala moj auto i normalno je upalio ,krenula sam u rikverc i on je kad sam se isparkirala zastucao i ugasio se pokusala san da ga uplaim ponovo ali je samo verglao ,kad sam izasla iz vozila videla sam da je ogromna lokva ulja i mesavina bezina rekla bih po mirisu bbila ispod auta tj motora. zanima me sta se tu desilo? juce je normalno vozen parikiran i samo je prenocio. U pitanju je renaul twingo 2003g
hvala

mire

Pozdrav. Dobrodošla na forum. Malo si poranila sa pisanjem, pre nego što si dobila pun pristup. Za taj deo ćeš sačekati adminitratora, a poruka će biti prebačena u odgovarajući forum.

Ne verujem da je u pitanju mešavina ulja i goriva, jer bi to značilo da je nešto ozbiljno eksplodiralo u motoru ;) Verovatno je samo ulje, a auto će morati kod majstora (na šlepu) da bi se utvrdilo šta je.

mike_task

Nemoj da pokušavaš da upališ auto. Može biti da je neka glupost a može se desiti da je veći problem. Svakako samo šlepom do majstora. Srećno

lord

Hvala Vam. Na kraju je ispalo da je puklo crevo od dotoka goriva.

Goxxy

Odlično da je u pitanju samo ta sitnica. Da je u pitanju  bilo ulje i benzin, bila bi velika šteta u najavi. Ovako - minimalna.

wcyber

osim kad se zapali ceo auto od prolivenog goriva  :lopta: