Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

IsNoGood

Click

:beee:

Pa mislim stvarno, izgledaju extra, nisu skupe i kada budem prodavao auto necu ih skidati.. To ce biti krunski dokaz kako je auto mazen i pazen (pored servisne knjizice)  :p

Kod

Citat: Exception poslato 26.05.2008. - 14:06
Nisam baš siguran da ćeš tako lako promenuti kožni volan kao što su tvoj i moj, a tu je i air-bag ;). I tapaciranje bi te koštalo znatno manje od original volana i ručice menjača (ne govorim o tvojim "potkošuljama" :bigl: već o ovom što je Click uradio). I sve nešto razmišljam... Koliko moraš hajčiti auto da bi iscepao sedišta i šta moraš raditi da bi ih toliko uništio :hm1:. Ja sam u životu video iscepana sedišta samo na par golfova koji su debelo "pregazili" 300.000 km (bar je toliko pisalo na cajgeru, a pitaj Boga koliko su vlasnika promenuli) :). Jednom kad dođeš kod mene, pokazaću ti fotke Kadetta kojeg sam vozio ('86. godište) sa sve originalnim sedištima. I danas ga vozi ćaletov drugar i sedišta su mu skroz cela, kao nova.

PS: Taj Kadett je prešao do sada po nekim slobodnim procenama nešto malo više od 450.000 km :bigl:

Sa ovim se slažem :ok:

pa pazi kod mene su kadice koje FENOMENALNO drze u krivinama ali ne mogu reci da se malo ''mucim'' kad izlazim iz auta i da ''ne jasem'' po levoj strani sedista kada izlazim (narocito) sali i kad ulazim. zato i imam rupu na levoj strani sedista na vrhu ''kade''.  :kafa:
Aleksandar

Alhemičar

Ja jasem ovo moje sediste iako nije kadica  :laugh:  ali presvlake dobro cuvaju od toga.  :yes:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Clio 2

Da li neko zna gde ima da se kupi ispleten (ili kako se vec kaze :bigl:) znak Renoa? Lik ce mi sasiti nove presvlake i hteo bih da na sredini sedista bude znak Renoa.

Izvinjavam se ako nisam na dobrom mestu postavio pitanje.

EDIT: Spojene teme

logan

Koliki logo na navlaci želiš da bude? Ideja ti nije loša ali ne znam gdje se može dobiti gotov znak.
Kod nas ima radionica koje šivaju (vezu) bilo kakav znak ili sliku koju poželiš. Radi se o automatskom stroju kojim upravlja kompjuter. Dovoljno je unijeti sliku i odrediti veličinu. To najviše rade za ukrašavanje odjeće i suvenira. Moto klubovima tako rade one natpise na leđima i slično.
Mislim da im ne bi bio problem napraviti renault logo na nekom platnu a onda ga sam možeš prišiti na željeno mjesto na navlaci.
Raspitaj se kod bajkera, sigurno ima i kod vas takvih radionica.

Malivuk612

idi do Piramide, imas u prizemlju, u maloj piramidi onu prodavnicu sa auto opremom, siju sjajne presvlake, po meri, od fabrickih materijala... ili kod njih odradi presvlake sa znakom, ili vidi, ako mozete da se dogovorite da ti urade samo znak...
inace, za moju Lagunu su presvlake oko 6.5k...

ili da nadjes neku firmu gde  to rade, pa da ti siju znak... mada je drugacije kada ti one urade kroz presvlaku i kada ti prisijes to...

Exception®

Citat: logan poslato 24.09.2008. - 22:03
Kod nas ima radionica koje šivaju (vezu) bilo kakav znak ili sliku koju poželiš. Radi se o automatskom stroju kojim upravlja kompjuter. Dovoljno je unijeti sliku i odrediti veličinu.

Ovakvih firmi imaš i kod nas. Mali se raspitaj konkretno za BG ;)
ΕΛΛΑΣ

rajan

Ima u Piramidi firma koja pravi odlicne presvlake i mogu da izvezu Renaultov znak, mislim da su negde na spratu.
Spačekista medju sve samim rendžerima

Clio 2

Ok, otici cu do Piramide da vidim. Hvala svima! :too:

IsNoGood

Htedoh da stavim presvlake po meri ali sam odustao od toga jer jednostavno nisu prakticne za mene. dakle trebaju mi neke jednostavne za prednja sedista, nesto kao potkosulja, sto se postavlja i skida lako za par sekundi te moze cesto da se pere (jbg, prase sam pa se cesto prlja :bigl:), a ne da mi treba strucnjak da to montira i demontira.. Jedini problem je u tome sto sam obisao 10-ak radnji u BG i nista slicno nisam nasao. ako neko zna gde ima da se nadje bio bih mu jako zahvalan. Moze i van BG-a, cesto putujem...

EDIT: Spojene teme

Alhemičar

A imas to u Novom Sadu za 500din.,kod mene u komsiliku!   :bigl:  Imam ih ja u oba auta,evo ti slike kako to stoji u 3-ci.
U 2-ci su mi zelenksto-sive i bas lepo izgledaju,ove su nekako "mracnije" ali se lepo uklapaju u boju enterijera.
Ovo je slikano kada su "presvlake" imale tacno 2 godine i prane nekoliko puta.Par puta su mi spasile sedista od kecapa i sl. stvari.Jako su korisne plus sto se za minut skidaju,ubacis ih u ves masinu,operes i namontiras za minut.   :yes:

P.S. Stavim ti slike sutra posto mi je trenutno internet nesto na "umoru".     :nezna: 

IsNoGood

Hvala. AKo znas tacnu adresu, mnogo bi mi znacila...

Alhemičar

Citat: IsNoGood poslato 29.09.2008. - 22:58
Hvala. AKo znas tacnu adresu, mnogo bi mi znacila...

Ulica je Seljackih Buna (Novo Naselje)..ne znam tacno broj.   :nezna:   Posto je ulica dosta dugacka i proteze se tako sto sece ulicu Bate Brkica..radnja se nalazi u onom delu ulice koji se nalazi na strani gde je staracki dom,prepoznaces ga sigurno jer se vidno razlikuje od ostalih zgrada.A posto kontam da imas GPS navigaciju,naci ces sigurno.  :laugh:
Radnja se zove "Extreme".

fLiP

a ako hoces takve presvlake sigurno ih imas i na buvljaku(OTC)...a mozda i kod kineza. :D