0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nisam baš siguran da ćeš tako lako promenuti kožni volan kao što su tvoj i moj, a tu je i air-bag . I tapaciranje bi te koštalo znatno manje od original volana i ručice menjača (ne govorim o tvojim "potkošuljama" već o ovom što je Click uradio). I sve nešto razmišljam... Koliko moraš hajčiti auto da bi iscepao sedišta i šta moraš raditi da bi ih toliko uništio . Ja sam u životu video iscepana sedišta samo na par golfova koji su debelo "pregazili" 300.000 km (bar je toliko pisalo na cajgeru, a pitaj Boga koliko su vlasnika promenuli) . Jednom kad dođeš kod mene, pokazaću ti fotke Kadetta kojeg sam vozio ('86. godište) sa sve originalnim sedištima. I danas ga vozi ćaletov drugar i sedišta su mu skroz cela, kao nova. PS: Taj Kadett je prešao do sada po nekim slobodnim procenama nešto malo više od 450.000 km Sa ovim se slažem
Kod nas ima radionica koje šivaju (vezu) bilo kakav znak ili sliku koju poželiš. Radi se o automatskom stroju kojim upravlja kompjuter. Dovoljno je unijeti sliku i odrediti veličinu.
Hvala. AKo znas tacnu adresu, mnogo bi mi znacila...