Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

AXR

Kontaktirao sam ljude, okvirna cena presvlaka sa ugradnjom je oko 70 €. Nemaju sablon za Modusa, ali uzimanje mera nije problem. Sistem rada je sledeci: doteras vozilo kako bi videli sedista i shodno tome precizirali cenu, odaberes materijal i dogovoris termin za uzimanje mera, sivenje i montazu (sve ovo traje ne vise od 3 sata).Obzirom da dosta rade po terenu (razni BG placevi) molba je da se posete najave ranije.
Verujem da je postupak brzi i jednostavniji u varijanti postojanja sablona.

damal

Tako je bilo i u mom slucaju. Oterao sam tamo auto, ali su igrom slucaja imali sablon za Kangoo-a.
Dogovorili smo termin ugradnje, i ugradna je trajala oko pola sata-sat....

AXR

Planiram sledece nedelje da odem do njih, odaberem materijal i zavsim posao (nadam se da nece biti vecih odstupanja od inicijalne cene). Hvala jos jednom na preporuci i dostavljenim kontaktima.

Miranj

Sad sam zvao MD AUTO,kazu za mog megana 2/2 presvlake sa ugradnjom kostaju 75 evra,bira se boja i dezen i za 3 sata ili sutradan gotovo.Ima li neko iskustvo sa njima da baci koju fotku?

fLiP

:rotfl: javicu ti kada ih ugradim.

Mozemo da im trazimo i kolektivni popust. :zubo:

damal

Citat: Miranj poslato 18.10.2013. - 10:14
Ima li neko iskustvo sa njima da baci koju fotku?

Pa ja sam opisao svoje iskustvo na prethodnoj stranici:

Citat: damal poslato 15.10.2013. - 08:27
Što se tiče uklapanja, recimo, kod mene na Kangoo-u prednja sedišta imaju one "avionske stočiće" na preklapanje i to je dečko uklopio...... Uglavnom, ja sam bio prezadovoljan.

A slike pogledaj ovde:

http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=8594.0

Komplenta sedišta su u presvlakama......

Miranj

Hvala za fotke,izgleda kao fabricki,a ideja za popust ti uopste nije losa a dobra reklama mu ne gine ako dobro odradi posao :)

zaxknez

E stvarno kao fabricka. Dobro legle. Ako si jos zadovoljan u "eksploataciji" i ne klizis onda svaka cast.

Uopste nije losa ideja za popust. Pitajte coveka pa da pravimo listu... I da ga reklamiramo za dz.

damal

Definitvno je sve na presvlakama kao i prvog dana - a ugradio sam ih jedno 15-tak dana nakon kupovine.
Ok, vodim računa, auto je samo za porodičnu upotrebu itd... ali ako poredim sa presvlakama koje sam imao na prethodnim automobilima ove su najbolje.

AXR

Presvlake zaista izgledaju odlicno, predlog za kolektivni popust takodje, mozda da se prikljuce opciji prijatelji foruma pa da realizujemo ideju.

SlObOdNi

stavite i mene na listu :yes:

fLiP

Bio sam da izaberem dezen za presvlake. Dogovorili smo se da ako dodje vise vozila da odredi popust od 10-15e u zavisnosti od broja vozila.
Moje presvlake ce biti gotove u cetvrtak. Ako ima neko zainteresovan neka mi se javi.
Slobodni ce ici samnom u cetvrtak poslepodne da pogleda kako to izgleda. Ko jos zeli da vidi kako to izgleda moze da dodje.
Za scenica je 20e po sedistu. 100e za 5 komada bez popusta.

Ko zeli neka se javi da se organizujemo. Pozdrav

Miranj

ja sam hteo al mi je pukao akumulator pa je tih sto evrica otislo na drugu adresu...ako te ne mrzi stavi fotke kad bude gotovo jer to moram da uradim pre nego sto moj bandit poraste i pocne da jede u kolima :)

fLiP

Miranj

Hvala unapred,nadam se da ci ispasti dobro.Koje boje si odabrao,boja konca?