Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Presvlake

Započeo Click, 25.05.2008. - 23:10

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

fLiP

:zubo: eto ima i gorih od mene.
Ja nisam dobio popust. Jer je kao doslo do nekog nesporazuma. Tako da javite sta ste uradili. ;)
Platio sam 11400

SlObOdNi

Meni je cena jako korektna, popust je vise nego ok, posebno obzirom na to da mi ne odgovaraju tipske...
Jos da vidimo na sta ce da ispadne, ako budem zadovoljan, radice se verovatno i na ostalim kolima u familiji :yes:

damal

Ti si stvarno dobio dobru cenu  :yeah:

@fLiP-e - možda je cena prema veličini auta. Kada je video onaj tvoj mini-bus, mora da se muški prepao  :laugh: :laugh:

fLiP

Nop, dogovorena cena je bila 20e po sedistu bez ikakvog popusta. 100e. Toliko je naplaceno. Nije toliko bitno zbog mene. U svakom slucaju samo zelim povratnu informaciju zbog drugih.

mire

Citat: fLiP poslato 24.10.2013. - 21:52
Evo i slika posle predjenih 100km sa presvlakama. Potrudicu se i sutra da ih slikam preko dana.

Ovo prvo sedište mi se mnogo više sviđa...

Jel rade oni i neke popravke? Ćale je nekom kopčom na radnim pantalonama pocepao deo presvlake na obodu sedalnog dela na cliu pa bih voleo da to zakrpi pre nego što mu se raširi.

SlObOdNi

na prvoj slici je fabricko sediste, bez presvlake.

presvlaka uzivo izgleda dosta bolje nego na slici :yes:

zaxknez

Bas mi zao sto nisam mogao da ostanem do kraja.
Moram da priznam da mi na slikama original bolje izgleda. Ali to ne moze da se poredi.

A za naslon za ruke si dobio gratis?  :smile:

fLiP

Pa to mora da bude u sklopu presvlaki. Taj deo se najvise prlja. To sam dobio sa presvlakama na proslom scenicu. To su bili odlicno sasili.

dragan

odlicno je ovo ispalo... videcemo se ovih dana, da vidim kako izgleda uzivo, mozda i ja odem tamo da odradim nesto...

fLiP

dire je upravu. Nema oslabljenja za airbag. Mozda cu da ga iscimam da mi to uradi.
Kod burazera imam otvor za air bag. A kod nekih je oslabljen step na tom tu delu pa se primeti kada se rastegne rukom.

zaxknez

Ja se spremam da ponovo idem kod coveka ovih dana kad nadjem vremena.
Prvenstveno da vidim izbor dezena.
Posle ove price za air bag videcu i sta covek nudi kao opciju.
Flipe kad ce nove fotke?

cika mili

Citat: zaxknez poslato 26.10.2013. - 09:43

za air bag videcu i sta covek nudi kao opciju.

Na mojim je bila čičak traka na boku.

fLiP

A ima i neki koji naprave rupu. Tako je uradjeno kod ovih iz Cacka. :nezna: po meni se to ne primecuje na crnom enterijeru.

methane

Tako je i kod mene (Yana). Naravno rupa se ne vidi jer je sedište pomereno daleeeeko pozadi. ;)
KUD Idijoti - tud' i ja

AXR

Flipe, da li je tkanina koja opsiva bok i ledja tvojih sedista od tanjeg materijala? Koliko sam razumeo Dachu kod koga si radio presvlake (i ja cu od nedelje), takav materijal se upravo ugradjuje na mestima gde su vaz. jastuci, vrlo lako puca pod pritiskom.
Ovo "Cacansko" resenje je ok, malo cudna komb. tkanina, ali ......